Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα Τετ – Α – Τετ με το δολοφόνο

Παγιδευμένοι spoiler: Η αγωνία φτάνει στο αποκορύφωμά της στο σημερινό επεισόδιο. Η Άννα, αφού ακολούθησε τις οδηγίες του σημειώματος, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και αντιμετωπίζει πραγματικό κίνδυνο για τη ζωή της. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αναλαμβάνουν δράση με σκοπό να συλλάβουν τον δολοφόνο χωρίς να εκθέσουν την Άννα σε κίνδυνο.

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα Τετ – Α – Τετ με το δολοφόνο

Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουν ότι ο νέος διοικητής της ασφαλείας, Κυριάκος Παπαδημητρίου, είναι πολύ κοντά στο να αποκαλύψει το μυστικό τους. Ο Δημήτρης αποφασίζει να κρατήσει κρυφή από την Άννα το σημείωμα που εντόπισε στο αυτοκίνητό του, φοβούμενος ότι η απαίτηση του δολοφόνου να πάει η Άννα το μαχαίρι στο ξενοδοχείο τον έχει ταράξει.

Μόνο ο Ανδρέας γνωρίζει το σχέδιο και τα μυστικά των δύο φίλων, και οι δύο τους επιδιώκουν να οργανώσουν μια περίπλοκη επιχείρηση για τη σύλληψη του δολοφόνου χωρίς να εμπλέξουν την Άννα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, και ο κίνδυνος εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλός.

Εν τω μεταξύ, ο Αλέκος, που επιθυμεί να ανακτήσει τη ζωή του, αποφασίζει να κάνει μια απρόσμενη επίσκεψη στην Υβόννη, η οποία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας. Όταν ο νέος διοικητής της ασφαλείας, Κυριάκος Παπαδημητρίου, εντοπίσει το μυστικό του Δημήτρη και του Ανδρέα σχετικά με το σημείωμα, η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη και επικίνδυνη.

Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσει και θα αντιμετωπίσει αυτή την αποκάλυψη θα κρίνει το μέλλον των χαρακτήρων και την εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι