Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα μέσα στα αίματα απο το μαχαίρωμα

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο δημοσιογράφος και η Άννα καταστρώνουν προσεκτικά ένα σχέδιο απόδρασης με το κορίτσι, το οποίο όμως δεν τους εμπιστεύεται καθόλου. ‘Θα προκαλέσετε την οργή του και θα μας απειλήσετε όλους. Δεν σας εμπιστεύομαι’, αναφωνεί με αγωνία.

Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα μέσα στα αίματα απο το μαχαίρωμα

Όταν η Άννα προσπαθεί να της εξηγήσει, η νεαρή γυναίκα δεν φαίνεται να καταλαβαίνει την πραγματικότητα και δεν απαντά. ‘Τι θα συμβεί αν αρνηθώ να συμμετάσχω στα σχέδιά σας; Θα μου επιτεθείτε;’ ρωτάει αντιφατικά.

Τότε η Άννα ορμάει έξω και οι δυο τους έρχονται σε βίαιη αντιπαράθεση. Η μία χτυπάει την άλλη τόσο δυνατά που πέφτουν και οι δύο στο πάτωμα. Η κοπέλα τότε αρπάζει ένα μαχαίρι από το έδαφος και φωνάζει: “Θα σε σκοτώσω!”.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, ο Δημήτρης μπήκε εκείνη τη στιγμή στο δωμάτιο, λίγο πριν η κοπέλα του επιτεθεί με το μαχαίρι, αποτρέποντας την τραγωδία. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η κοπέλα τραυμάτισε σοβαρά την Άννα.

Ο Δημήτρης δεν πρόλαβε να μπει στο δωμάτιο και η κοπέλα, ορμώμενη από την απελπισία και τον φόβο, μαχαίρωσε την Άννα στην κοιλιά. Ο Δημήτρης μπαίνει τελικά μέσα και σοκάρεται από τη σκηνή. Σπεύδει να αγκαλιάσει την Άννα και φωνάζει: “Καλέστε γρήγορα ένα ασθενοφόρο”! .

Η Άννα εισάγεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και οι δικοί της άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό της ανήσυχοι. Οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν να δουν αν η Άννα θα επιζήσει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERspoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμένοι mega spoilerοι παγιδευμενοι αντ1ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμενοι επεισοδιοΠαγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι