ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Η Άννα πρέπει να τα παραδεχθεί όλα μπροστά στις κάμερες

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Ο άγγελος τους δίνει προθεσμία μέχρι τις 6 το απόγευμα της επόμενης μέρας για να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά που κρύβουν. Η Άννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδερφή της είχε κακή επιρροή και ότι ο Άγγελος έπεσε θύμα της.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Η Άννα πρέπει να τα παραδεχθεί όλα μπροστά στις κάμερες

Ο Δημήτρης πρέπει να πει στην Άννα ότι ξέρει ότι ο πατέρας της, ο Κοσμάς, μπήκε άδικα στη φυλακή από τον ίδιο του τον πατέρα, τον Σπύρο. Ο Σπύρος μπορεί να συγκάλυψε τη δολοφονία του Κοσμά από τον Θοδωρή. Ο Θοδωρής πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά. Ο Σταύρος έχει επίσης ένα κρυμμένο μυστικό που μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις για την αδερφή του.

Συμμετείχε σε μια δικαστική υπόθεση που έκρυψε από το κοινό και τώρα μπορεί να την στοιχειώσει ξανά. Σε δεινή θέση βρίσκεται και ο Αλέκος αφού ο γιος του απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο του στη Νομική είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν ήξερε μέχρι τώρα και ο Άγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί του, θα το κάνει ο ίδιος.

Όλοι μένουν έκπληκτοι καθώς συνειδητοποιούν ότι αν δεν υπακούσουν σε αυτό που ζητά, κάποιος που τους ενδιαφέρει θα πληγωθεί. Η Άννα και ο Δημήτρης συνεργάζονται για να βρουν έναν τρόπο να ξεφύγουν από αυτή τη νέα απειλή και αν μπορούν να σταματήσουν τον Άγγελο. Την ίδια στιγμή, η Άννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της λείπει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Αντ1 –  « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler