Παγιδευμένοι spoiler: Η Αγγελική ψάχνει απεγνωσμένα το Σταύρο

Παγιδευμένοι spoiler: Η Αγγελική βιώνει ώρες αγωνίας καθώς ο Σταύρος δεν εκφράζει κανένα σημείο ζωής, όπως θα διαπιστώσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αυτό που τη σκαλώνει είναι η ανησυχία για το τι ενδέχεται να έχει συμβεί.

Παγιδευμένοι spoiler: Η Αγγελική ψάχνει απεγνωσμένα το Σταύρο

Μετά την απάνθρωπη δολοφονία της αδελφής του, ο Σταύρος υποχωρεί στην καταπίεση. Το ανατριχιαστικό περιστατικό τον πνίγει σε ανέλπιστα βάθη. Το πτώμα της αδελφής του βρίσκεται εκεί, ανάμεσα στα αψηφητά πτώματα που ανασύρθηκαν από έναν ανηφορικό λάκκο.

Η οργή τον κατακλύζει και είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του, αλλά η ψυχολογική του κατάσταση δεν τον βοηθά να πάρει σωστές αποφάσεις. Ακόμα και όταν ο παρανοϊκός δολοφόνος σκοτώνεται από τη σφαίρα που του πυροβολεί ο Δημήτρης, η ηρεμία του παραμένει απόντας, καθώς ο παππούς του, σε συνεργασία με τον Αλέκο, ορκίζονται σε εκδίκηση.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας της αδελφής του, όλοι παραμένουν δίπλα του για να τον στηρίξουν. Ωστόσο, όταν η Αγγελική προτείνει να αποχωρήσουν από το νεκροταφείο, ο Σταύρος της εξηγεί ότι επιθυμεί να παραμείνει μόνος στον τάφο της Κατερίνας. Καταφέρνει να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα, παρά τον ανείπωτο πόνο του. Η Κατερίνα δεν ζει πλέον, αφήνοντάς του λίγα λουλούδια και αναφωνεί: “Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ”.

Στη συνέχεια της σειράς, η Αγγελική ανησυχεί βλέποντας τον Σταύρο καταρρακωμένο και, ειδικά μετά την κηδεία, που δεν δείχνει κανένα σημείο ζωής, οι σκέψεις της παίρνουν τη χειρότερη τροπή. Κανείς δεν έχει νέα από αυτόν, ενώ οι τηλεφωνικές κλήσεις παραμένουν αναπάντητες. Τότε απευθύνεται στον Δημήτρη, στον οποίο εκφράζει τους φόβους της. ”

 

 

 

Φοβάμαι ότι κάνει κακό στον εαυτό του”, του λέει με ανησυχία, και αυτός προσπαθεί να την καταπατήσει. Ωστόσο, όταν και ο ίδιος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Σταύρο και δεν λαμβάνει απάντηση, ανησυχεί ακόμα περισσότερο και επιτάσσει στον Αντρέα να ξεκινήσει έρευνες για να τον εντοπίσει. Η απελπισία σχεδιάζεται στο πρόσωπο της Αγγελικής, ενώ ταυτόχρονα της ανακαλύπτει την ελπίδα ότι ο αγαπημένος της είναι καλά…

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

Παγιδευμένοι ant1 tvΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠαγιδευμένοι εξελίξειςπαγιδευμενοι επεισοδειαπαγιδευμενοι επεισοδιοΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαΠαγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραΠαγιδευμένοι σταυροςπαγιδευμένοι τρέιλερ