Παγιδευμένοι spoiler: H Άννα διακινδυνεύει τη ζωή της αλλά τo σχέδιο αποτυγχάνει

Παγιδευμένοι spoiler: Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο ήταν απλά συγκλονιστικές. Η Άννα, αποφασισμένη να πιάσει τον δολοφόνο, διακινδυνεύει τη ζωή της, όμως τα σχέδιά της αποδεικνύονται ανεπαρκή. Παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης φοβάται πολύ για την ασφάλειά της, η Άννα του υπόσχεται ότι θα ακολουθήσει πιστά όλες τις οδηγίες και ότι δεν θα της συμβεί τίποτα κακό.

Παγιδευμένοι spoiler: H Άννα διακινδυνεύει τη ζωή της αλλά τo σχέδιο αποτυγχάνει

Ωστόσο, το σχέδιο δεν καταφέρνει να προκαλέσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Και τώρα, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είχαν προχωρήσει στην επιχείρησή τους με ένα παράτολμο σχέδιο, κρατώντας την Άννα εκτός των λεπτομερειών. Τώρα, ο Θοδωρής παρέχει στον Παναγιώτη μια πληροφορία που ανατρέπει τα δεδομένα και αλλάζει την πορεία της ιστορίας.

Ο Σταύρος, αντιδρώντας με έξαλλο τρόπο, ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης και ο Ανδρέας του είχαν κρύψει την ύπαρξη του σημειώματος του δολοφόνου και αποκαλύπτει όλα αυτά στην Άννα. Στην ίδια στιγμή, ο Αλέκος, που νομίζει ότι βρήκε τρόπο να ανακτήσει έδαφος, αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Σταύρος δεν θέλει να διακινδυνεύσει το να αφήσει τον δολοφόνο της αδερφής του να ξεφύγει, και για αυτόν, η συμμετοχή της Άννας είναι μονόδρομος. Και έτσι, η επιχείρηση ξεκινά, αλλά τίποτα δεν πάει όπως είχαν σχεδιάσει. Η κατάσταση εξελίσσεται σε μια ανατριχιαστική ανατροπή, αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο σε αυτήν τη συναρπαστική ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι