Παγιδευμένοι spoiler: Ένα βήμα πριν την μεγάλη ανατροπή

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμη, την ώρα που έρχεται η στιγμή που θα καθίσει στο εδώλιο, αντιμέτωπη με πολύ σοβαρές κατηγορίες. Η δικηγόρος μπορεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή, αν και είναι αθώα. Χρειάζεται ένα ή περισσότερα στοιχεία που θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Και θα αποδείξουν την αθωότητά της για την οποία φωνάζει εκείνη από την πρώτη στιγμή.

Παγιδευμένοι spoiler: Ένα βήμα πριν την μεγάλη ανατροπή

Με τη βοήθεια του Δημήτρη η Άννα είναι ήρεμη και δηλώνει έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις σε βάρος της κατηγορίες σχετικά με την δολοφονία του Άγγελου. Η υπόθεση ξεκινά να εκδικάζεται και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία, ο Δημήτρης με την Άννα προσπαθούν να βρουν τα επαρκή στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητα τους. Και θα μπορούν ήρεμοι πλέον να συνεχίσουν τη ζωή τους ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όσο ποτέ.

Βέβαια, στη δίκη ξέρουν πολύ καλά ότι θα έχουν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο λόγος φυσικά για τον Αλέκο που δεν θα ηρεμήσει αν δεν δει την Άννα στη φυλακή για τον φόνο του γιου του. Μάλιστα έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή το σχέδιό του για να παγιδεύσει τη δικηγόρο. Κι ενώ πιστεύει ότι το σχέδιό του είναι άρτιο και η Άννα δεν πρόκειται να τη γλιτώσει, έρχεται μία κατάθεση η οποία και τα ανατρέψει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, στον τόπο του εγκλήματος θα βρεθεί και μια τρίτη σφαίρα και ο Σταύρος θα την στείλει για βαλλιστική εξέταση. Η δίκη της Άννα ξεκινάει και η ίδια απολογείται ενώπιον του δικαστηρίου, με τα στοιχεία να μην είναι υπέρ της. Λίγο προτού τελειώσει την κατάθεση της μπαίνει στο δικαστήριο ο Ανδρέας, ο οποίος και ανακοινώνει το πόρισμα της εξέτασης. Τι αναφέρει; Η σφαίρα έχει τα αποτυπώματα του Ηλία και αυτό βοηθάει στην απόφαση του δικαστηρίου. Η Άννα, αθωώνεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη.

Ο δολοφόνος του Άγγελου έχει αυτοκτονήσει και η δίκη της Άννας πλησιάζει. Θα αποδοθεί τελικά Δικαιοσύνη; Ο Δημήτρης από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να πάρει πίσω τη θέση του ως εισαγγελέας. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Και σε αυτή την προσπάθειά του έχει έναν πολύ μεγάλο εχθρό να αντιμετωπίσει. Ποιος είναι αυτός ο εχθρός; Η Αγγελική Ρούσσου, η οποία είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ένα βίντεο φτάνει στα χέρια της Άννας. Μόλις εκείνη ανοίξει για να το δει παθαίνει σοκ. Μπροστά της βρίσκεται ο Αγγελος ο οποίος είναι νεκρός. Μετά την αρχική παγωμάρα, η Άννα αποφασίζει να ακούσει τι έχει να της πει. Ακούει με προσοχή και το σοκ της γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

«Μπορεί να είμαι νεκρός, αλλά…», την προειδοποιεί. Ο Άγγελος φαίνεται ότι τα είχε σκηνοθετήσει όλα, με κάθε λεπτομέρεια, ως το τέλος στη σειρά! Έντρομη η Άννα τρέχει στον Δημήτρη να ζητήσει βοήθεια. Είναι ψυχολογικό ράκος αφού η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη.

SPOILERΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoiler