Παγιδευμένοι spoiler: Ανώνυμο τηλεφώνημα προετοιμάζει το έδαφος

Παγιδευμένοι spoiler: Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της επιτυχημένης δραματικής αστυνομικής σειράς του, που θα διαδραματιστεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Η σειρά υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό πολλές ανατροπές, έντονα συναισθήματα και αγωνία, καθώς αποκαλύπτει τα γεγονότα σε ένα πλούσιο πλαίσιο ενεργητικής δράσης.

Παγιδευμένοι spoiler: Ανώνυμο τηλεφώνημα προετοιμάζει το έδαφος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δημήτρης συνεχίζει το έργο του στην εισαγγελία, ενώ η Άννα ασχολείται με την επίλυση νομικών υποθέσεων. Την ημέρα των γενεθλίων της, ο Δημήτρης της κάνει δώρο λουλούδια και ένα πολύτιμο μενταγιόν, επιδεικνύοντας την αγάπη του.

Παράλληλα, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παραμένουν στο προσκήνιο, καθώς και οι δύο παίρνουν προαγωγές στην εργασία τους. Εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα, βρίσκονται σε μια εγκαταλειμμένη βίλα που κανείς δεν ζει πλέον, και εκεί ανακαλύπτουν ένα πηγάδι. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα προετοίμασε το έδαφος, αναφέροντας ότι υπάρχει ένα πτώμα εκεί.

Όμως, η αντίξοη πραγματικότητα υπερβαίνει κάθε προσδοκία, καθώς αντί για ένα, ανακαλύπτουν τέσσερα πτώματα. Δύο από αυτά ανήκουν σε άνδρες, ενώ τα άλλα δύο σε γυναίκες. Μέσα σε αυτούς, εντοπίζουν έναν επιζώντα, ένα παιδί μόλις 14 ετών. Το παιδί ανήκει στη μητέρα του, η οποία είναι γνωστή της Άννας και είχε ψάξει για αυτόν επί μακρόν.

Η συνέχεια της ιστορίας παραμένει αβέβαιη, με πολλά ερωτηματικά να περιμένουν απάντηση. Πώς συνδέονται όλα αυτά τα γεγονότα; Ποια είναι η αιτία της εμφάνισης των τεσσάρων πτωμάτων στο πηγάδι; Και ποιος είναι ο λόγος που το 14χρονο παιδί επέζησε; Το κοινό θα παρακολουθήσει με ανυπομονησία την εξέλιξη της πλοκής, που αναμφίβολα θα είναι γεμάτη ένταση και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ

Παγιδευμένοι ant1 tvΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι Β' ΚύκλοςΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςπαγιδευμενοι επεισοδειαΠαγιδευμενοι σειραπαγιδευμένοι τρέιλερ