Παγιδευμένοι Spoiler: Ανακαλύπτουν ένα πτώμα κρυμμένο στο πορτμπαγκάζ

Παγιδευμένοι Spoiler: Αναταραχή προκαλεί στον Σπύρο η ανακάλυψη μιας σωρού και η σύλληψη μιας ομάδας νεαρών . Με την παρέα των νέων να εκτελεί πιστά το σχέδιο του Νώντα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Παγιδευμένοι Spoiler: Ανακαλύπτουν ένα πτώμα κρυμμένο στο πορτμπαγκάζ

Ωστόσο, ο Άκης κάτι κάνει εν αγνοία των άλλων και τους φέρνει σε νέα προβλήματα. Έχει κλέψει κάποια χρήματα και όταν η αστυνομία τους σταματήσει για έλεγχο, θα προσπαθήσει να διαφύγει. Ωστόσο, δεν θα τα καταφέρει και οι αρχές θα ανακαλύψουν τόσο το πτώμα που είναι κρυμμένο στο πορτμπαγκάζ όσο και τα χρήματα.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη σύλληψή τους και τη μεταφορά τους στο τμήμα. Όλοι στο τμήμα είναι σοκαρισμένοι, με την Άννα και τον Δημήτρη να ψάχνουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Την ίδια ώρα ο Σπύρος είναι αναστατωμένος.

Δεν ξέρει σε ποιον απανθρακωμένο σώμα ανήκει και φοβάται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της Άννας. Έτσι, στους «Παγιδευμένους» ο Σπύρος περιμένει με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ανναΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδια