ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Αλέκος Υβόννη και Κλείω ανάμεσα στους ύποπτούς

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: θυελλώδεις θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς με τον Άγγελο στο επίκεντρο όλων. Η απόδρασή του από τη φυλακή θα επιφέρει τραγική κατάληξη για τον ίδιο, αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα ποιος πάτησε τη σκανδάλη.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ SPOILER: Αλέκος Υβόννη και Κλείω ανάμεσα στους ύποπτούς

Μπορεί ο Δημήτρης να ξεκίνησε τις δικές του έρευνες για να καθαρίσει το όνομα της Άννας, αλλά δεν είναι ο μόνος αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο. Ο Σταύρος, από την πλευρά του, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και φαίνεται ότι έχει περιορίσει τους υπόπτους του σε τρία άτομα ανάμεσα στον Αλέκο, την Υβόννη και την Κλείω.

Ωστόσο, η κατάσταση θα αποδειχθεί πολύ πιο σύνθετη με την Άννα να θυμάται ότι μια μυστηριώδης γυναίκα βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος. Μια γυναίκα που, χωρίς να το καταλάβει, θα οδηγούσε την Άννα στη φυλακή ως η νούμερο ένα ύποπτη. Μια εξέλιξη που δεν ήθελε αλλά η ανάγκη να σκοτώσει τον Άγγελο ήταν μεγαλύτερη!

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμένοι αντεναΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΔημητρηςΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδια