Παγιδευμένοι – Σοκ – Στέλνουν πεσκέσι ένα κομμένο χέρι

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Σταύρος πεθαίνει αργά και βασανιστικά στα επόμενα επεισόδια της σειράς, σοκάροντας τους θεατές. Το χέρι του, κολλημένο σε μια βιτρίνα, προκαλεί ανατριχίλα στους πρωταγωνιστές της σειράς. Η αγωνία φτάνει στο αποκορύφωμά της όταν ανακαλύπτουν ένα μήνυμα πάνω στο χέρι, που αναφέρει: “Με τη σειρά, όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα”.

Παγιδευμένοι – Σοκ – Στέλνουν πεσκέσι ένα κομμένο χέρι

Το δαχτυλίδι του Σταύρου βρίσκεται στο χέρι, αλλά όλοι αρνούνται να δεχτούν τον θάνατο του φίλου τους αρνείται που έχει γίνει πραγματικότητα. Οι πρωταγωνιστές αρνούνται να δεχτούν ότι κάποιος μπορεί να φτάσει τόσο μακριά ώστε να τον αφανίσει με τέτοιον τρόπο. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης, διατηρώντας τον πόνο τους και την ψυχραιμία τους, ξεκινούν έρευνα για να φέρουν στο φως την αλήθεια. Με εντολή να εξερευνήσουν το σπίτι της Αγγελικής κρυφά, αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να λύσει το μυστήριο.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις τους αφήνουν συγκλονισμένους. Τα δακτυλικά αποτυπώματα του Σταύρου εντοπίζονται στο χέρι που βρέθηκε στη βιτρίνα, επιβεβαιώνοντας τον χειρότερο φόβο τους. Ο Σταύρος είναι νεκρός. Πέθανε με βασανιστικό τρόπο. Ο τρόμος κυριεύει τους πάντες, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την ανείπωτη σκληρότητα που κρύβει ο κόσμος τους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ