Παγιδευμένοι – Σοκ – Η Άννα στο ψυχιατρείο

Παγιδευμένοι – Η δραματική συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 κρατά τους θεατές σε αγωνία. Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από το χέρι του Προέδρου της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Αντώνη Καρέλλη, ο οποίος αποκαλύπτεται ως κρυφός συνεργάτης του Ιάσονα.

Παγιδευμένοι – Σοκ – Η Άννα στο ψυχιατρείο

Οι αρχές βρίσκουν το άψυχο σώμα του εισαγγελέα Μαρκετού σε έναν κάδο απορριμμάτων, προκαλώντας σοκ με την στυγνή δολοφονία. Κατασκευασμένα στοιχεία στοχοποιούν την Άννα, η οποία συλλαμβάνεται για τον φόνο του άντρα της, αντιμετωπίζοντας την οργή του Ανδρέα. Ο αστυνόμος είναι πεπεισμένος ότι εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του καλύτερού του φίλου. Η Άννα περνά έναν αληθινό εφιάλτη, προσπαθώντας μάταια να πείσει τις αρχές ότι δεν σκότωσε τον Δημήτρη.

Μετά από πολλές ώρες ανάκρισης, ομολογεί ότι έχει διαπράξει κάποιον φόνο, αλλά το θύμα δεν είναι ο σύζυγός της. Παρά την ομολογία της, τα στοιχεία της υπόθεσης στρέφονται εναντίον της, και κρατείται σε κελί της Εισαγγελίας. Ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί, ενώ η Άννα βιώνει αληθινό μαρτύριο στο κρατητήριο. Η κατάσταση της Άννας επιδεινώνεται. Χωρίς αντοχές, βγαίνει εκτός εαυτού, αρχίζοντας να φωνάζει και να κλαίει στο κελί της, δηλώνοντας την αθωότητά της και θρηνώντας τον θάνατο του Δημήτρη.

Η κατάστασή της ξεφεύγει από τον έλεγχο και οι αρχές την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ανησυχώντας για την ψυχική της υγεία. Ο Χατζής τη συνοδεύει και συνομιλεί με τους γιατρούς, ενώ κρίνεται απαραίτητη η παραμονή της στο νοσοκομείο για να ηρεμήσει με την παρέμβαση των ειδικών.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ