Παγιδευμένοι – Σχεδιάζει την δολοφονία του – Ξελασπώνει την Άννα

Παγιδευμένοι – Στη σειρά οι εξελίξεις λίγο πριν το φινάλε είναι καθηλωτικές. Ο Δημήτρης σκηνοθετεί τη δική του δολοφονία για να σώσει την Άννα. Η Άννα και ο Αλέκος Χατζής συνεργάζονται για να δικαιωθεί ο Δημήτρης και να αποδείξει η Άννα ότι παγιδεύτηκε σε ένα δίκτυο πλεκτάνης.

Παγιδευμένοι – Σχεδιάζει την δολοφονία του – Ξελασπώνει την Άννα

Ο Χατζής, παράλληλα, προσπαθεί να αποκαλύψει τα κίνητρα του Ιάσονα, του οποίου την ταυτότητα θέλει να ερευνήσει. Τελικά, αποκαλύπτεται ότι ο Ιάσονας δεν είναι γιος του Αλέκου, αλλά χρησιμοποίησε την ταυτότητα του νεκρού του γιου για να ξεγελάσει τόσο τον Αλέκο όσο και την Υβόννη. Ο Δημήτρης καταφέρνει να αποφυλακιστεί προσωρινά, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, η Άννα και ο Αλέκος αποφασίζουν να κάνουν το τελικό τους χτύπημα.

Ωστόσο, δεν υπολογίζουν σωστά τους εχθρούς τους και η Άννα είναι αυτή που θα κινδυνεύσει περισσότερο.
Σε εκείνο το σημείο, ο Δημήτρης σκέφτεται ότι ο μόνος τρόπος να τη σώσει είναι να σκηνοθετήσει τη δική του δολοφονία. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει εδώ στο serfare.com στο τελευταίο επεισόδιο Δημήτρης και Άννα θα ξανά συναντηθούν και θα πέσει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ