Παγιδευμένοι – Παγιδεύει τον Αλέκο και τον στέλνει φυλακή

Παγιδευμένοι – Νέες αποκαλύψεις φέρνουν ανατροπές στη σειρά, αλλάζοντας τις προϋποθέσεις για τους χαρακτήρες. Ο Ιάσονας, ο υπαίτιος των δυστυχιών της οικογένειας της Άννας και του Δημήτρη, συλλαμβάνεται. Παρόλα αυτά, νέα δεδομένα αναδεικνύουν νέα σενάρια, βάζοντας την Άννα και το Δημήτρη σε νέα δίλημματα.

Παγιδευμένοι – Παγιδεύει τον Αλέκο και τον στέλνει φυλακή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σχέδιο του Ιάσονα είναι τόσο περίπλοκο που ακόμα και πίσω από τα κάγκελα, μπορεί να ταράξει τα νερά για τον πατέρα του και για την ίδια την Άννα και τον Δημήτρη. Έτσι, ο Αλέκος, που νόμιζε ότι αποφεύγει τον υποτιθέμενο γιο του, βρίσκεται σύντομα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς ο Ιάσονας επαναφέρει μια παλιά υπόθεση που κατηγορεί τον ίδιο.

Παρά την εντύπωση που μπορεί να δώσουν η Άννα και ο Δημήτρης ότι τον προδίδουν, η αλήθεια είναι ότι ερευνούν την υπόθεση για να φέρουν στο φως την πραγματική ιστορία που οδήγησε στον θάνατο των Σταύρου και Γιώργου. Ο Αλέκος, εξαγριωμένος, αγνοεί την αλήθεια ότι αυτή τη φορά πράγματι γνωρίζουν την πλήρη εικόνα και ενεργούν με ειλικρίνεια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ