Παγιδευμένοι – Ομολογεί τον φόνο

Παγιδευμένοι – Οι Αρχές αγωνιούν να εντοπίσουν τον Σταύρο, ενώ ταυτόχρονα η μαφία ανακαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Γκρεγκόρ, τον δολοφόνο του Γιώργου. Έτσι, οι επικίνδυνοι άντρες καταφθάνουν στο σπίτι της κοπέλας, εκφοβίζοντάς την. Αποφασισμένοι, οι αδίστακτοι δολοφόνοι δεν σταματούν μέχρις ότου ο αρχηγός τους εκδικηθεί για τον χαμό του γιου του.

Παγιδευμένοι – Ομολογεί τον φόνο

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης συνειδητοποιεί την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Γκρεγκόρ και πιέζει την Αλεξάνδρα να ομολογήσει. Η κοπέλα, υποχρεωμένη, παραδέχεται την πράξη της, αναρωτιόμενη αν πρέπει να αποκαλύψει ότι η Άννα και ο Νίκος την υποστήριξαν. Παράλληλα, η έρευνα για τον Σταύρο συνεχίζεται με ένταση, καθώς δεν υπάρχουν σημάδια ζωής από εκείνον. Παρ’ όλα αυτά, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης διατηρούν την ελπίδα ότι ο φίλος τους είναι εν ζωή.

Εντοπίζουν το αυτοκίνητό του σε υλικό από κάμερες και ξεκίνησαν ένα κυνηγητό για να τον βρουν. Ενώ ο Ανδρέας με τον Δημήτρη ψάχνουν για τον Σταύρο και δεν – τον βρίσκουν, αρχίζουν να φοβούνται για τα χειρότερα. Ωστόσο, κρύβουν τους φόβους και τις υποψίες τους από την Αγγελική, που είναι τρομοκρατημένη με την εξαφάνιση του αγαπημένου της.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ