Παγιδευμένοι – Ο Βερβερίδης πέφτει στην παγίδα του

Παγιδευμένοι – Η Άννα προσπαθεί να αποφύγει την προφυλάκιση της οικογένειάς της και συγκρούεται με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης συλλαμβάνει την Λίνα, πιστεύοντας ότι αυτή κρύβει πληροφορίες για την υπόθεση της δολοφονίας του Άκη.

Παγιδευμένοι – Ο Βερβερίδης πέφτει στην παγίδα του

Η Άννα, που νιώθει πιεσμένη από την κατάσταση, δεν μπορεί να δεχτεί την απόφαση του Δημήτρη και προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη. Οι τριγμοί στη σχέση τους γίνονται ολοένα και πιο εμφανείς.
Ταυτόχρονα, οι ενορχηστρωτές της δολοφονίας του δημοσιογράφου Θωμαΐδη προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τις αρχές καταφεύγοντας σε διάφορα παιχνίδια. Ο Πάνος Βερβερίδης συλλαμβάνεται ως ο κύριος ύποπτος, ενώ η πίεση επάνω του αυξάνεται. Η Αγγελική προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το έγκλημα, αλλά οι σκιώδεις δυνάμεις που κινούνται στο παρασκήνιο την καθιστούν ανήμπορη.

Ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας αναζητούν απεγνωσμένα την Λίνα, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο και τις απειλές που τους κυνηγούν. Με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, η σχέση του Ανδρέα με τη Δανάη βρίσκεται σε αναστάτωση και η εμπιστοσύνη τους δοκιμάζεται σε άκρα. Η επικοινωνία μεταξύ των χαρακτήρων δυναμώνει, ενώ οι εντάσεις φουντώνουν. Η Άννα και ο Δημήτρης, αν και πληγωμένοι ο ένας από τον άλλο, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που βρίσκουν στο δρόμο τους.

Η αγωνία και η ανασφάλεια επικρατούν, καθώς ο κίνδυνος πλησιάζει και η αλήθεια φανερώνεται με αργούς ρυθμούς. Ο Δημήτρης θα εκπλαγεί τα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς δεν θα αντέξει την προδοσία και θα αποκαλύψει όλα. Όταν εμφανίζεται στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση της Λίνας, η αρχική σχεδίαση της Άννας ανατρέπεται. Καθώς οδηγούνται στο Τμήμα, η Άννα επικοινωνεί με τον Σπύρο και του ζητά να κρύψει την Λίνα στο σπίτι του.

Ο Σπύρος, αισθανόμενος ευγνωμοσύνη προς την οικογένεια της Άννας, αποδέχεται. Μια διακοπή ρεύματος στο Τμήμα δημιουργεί την ευκαιρία για την εξαφάνιση της Λίνας. Ο Δημήτρης θα κινήσει γη και ουρανό για να την εντοπίσει, ανακαλύπτοντας την εμπλοκή του πατέρα του στην υπόθεση. Αυτό θα τον οδηγήσει σε αποκοπή από όλους, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ