Παγιδευμένοι – Ο Βερβερίδης δηλώνει αθώος

Παγιδευμένοι – Ο Πάνος Βερβερίδης, ο οποίος είχε προγραμματίσει συνάντηση με το δημοσιογράφο που ασχολούνταν με την υπόθεσή του και τον Δημήτρη, βρίσκει τον δημοσιογράφο αυτόν νεκρό, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες δολοφονίας.

Παγιδευμένοι – Ο Βερβερίδης δηλώνει αθώος

Καθώς υπήρχαν ενδείξεις που τον συνδέαν με το έγκλημα, αποφασίζει να καθαρίσει τα ίχνη που είχε αφήσει. Ακριβώς τη στιγμή που εκείνος προσπαθεί να εξαφανίσει κάθε ίχνος, αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο και τον συλλαμβάνουν. Έτσι, ο Πάνος καθίσταται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του Θωμαΐδη, του δημοσιογράφου. Αν και ο ίδιος αρνείται οτιδήποτε σχετικό με το έγκλημα, τα στοιχεία εναντίον του είναι πολλά.

Σύμπτωση; Η παγίδα; Εκείνος αρνείται κάθε ανάμειξη με το έγκλημα. «Τον βρήκα νεκρό», λέει και ξανα- λέει και φωνάζει τον δικηγόρο του τον Αλέκο, «Πίεσα το στήθος του δημοσιογράφου για να σταματήσω το αίμα. Μετά έπλυνα τα χέρια μου. Υπήρχαν ίχνη μου παντού. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί τα καθάριζα. Ορκίζομαι δεν έκανα τίποτα. Δεν σκότωσα κανέναν», του εξηγεί. Και ενώ οι ανακρίσεις προχωρούν, η Λίνα εξαφανίζεται από την Ασφάλεια, ενώ όλοι οι άλλοι κρατούνται. Ο Ανδρέας κλαίει με μαύρο δάκρυ που προφυλακίζεται και η κόρη του.

Ο Πάνος αρνείται κατηγορηματικά ότι εμπλέκεται σε οποιαδήποτε πτυχή του εγκλήματος. Καθώς η αστυνομία προχωρά στις ανακρίσεις, η Λίνα, εξαφανίζεται από την αστυνομία, αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους υπό κράτηση.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ