Παγιδευμένοι – Ο Σταύρος σε δίλλημα – Θα το πληρώσει ακριβά

Παγιδευμένοι – Ο Σταύρος βρίσκεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. Καθώς βρίσκεται σε ένα εστιατόριο μαζί με την Αγγελική, αντιλαμβάνεται ότι τα χέρια του αρχίζουν να τρέμουν. Το συμβάν αυτό τον αφήνει σε κατάσταση σύγχυσης και ανασφάλειας.

Παγιδευμένοι – Ο Σταύρος σε δίλλημα – Θα το πληρώσει ακριβά

Αποφασίζει να απομακρυνθεί για λίγο πηγαίνοντας στο μπάνιο για να συνέλθει. Εκεί, αντικρίζει μια φωτογραφία και ένα σημείωμα πάνω στον καθρέφτη. Το σημείωμα τον καλεί να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να ανακαλύψει τον δολοφόνο της αδερφής του. Αν και αισθάνεται αμηχανία και φόβο, αποφασίζει να ακολουθήσει την εντολή.

Στον προορισμό του, παραλαμβάνει ένα στικάκι, αλλά παράλληλα λαμβάνει μια σαφή εντολή: πρέπει να αναιρέσει ένα καταδικαστικό πόρισμα για έναν εγκληματία, αν θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο της αδερφής του. Ο Σταύρος, παραμένοντας σε κατάσταση σύγχυσης, αποφασίζει να υποκύψει στην πίεση και να εκτελέσει την αποστολή.

Όταν ενημερώνει την Αγγελική για την ενέργειά του, εκείνη αρνείται να συμμετάσχει σε όλο αυτό. Αυτή η αντίδραση εξοργίζει τον Σταύρο, και, αν και ανατράπηκε από την απόφασή του, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο της αδερφής του, ανεξάρτητα από το κόστος ή τις συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι