Παγιδευμένοι – Ο Ιάσωνας στην στενή

Παγιδευμένοι – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, έρχονται ανατρεπτικές αποκαλύψεις καθώς ο Αλέκος Χατζής και η Άννα αποκαλύπτουν το σκοτεινό παρελθόν του Ιάσωνα. Αρχικά, ο Αλέκος υποψιάζεται για τον γιο του και συνειδητοποιεί με φρίκη τη σύνδεσή του με την υπόθεση του Δημήτρη. Αποφασίζουν, λοιπόν, να ανασύρουν την αλήθεια και να διαπιστώσουν την πλήρη εικόνα.

Παγιδευμένοι – Ο Ιάσωνας στην στενή

Αποδεικνύεται ότι ο Ιάσωνας είναι πολύ πιο δόλιος από ό,τι φαινόταν, καθώς εμπλέκεται στην παγίδευση του εισαγγελέα Μαρκέτου. Δημιούργησε ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Δημήτρη, ενώ ο ίδιος συνεργάζεται με εγκληματίες που απειλούν τον εισαγγελέα. Ωστόσο, ο Αλέκος και η ομάδα του αρχίζουν να αποκαλύπτουν την αλήθεια. Με τη βοήθεια της Άννας και του Αντρέα, εναντιώνονται στον ίδιο τον Ιάσωνα προκειμένου να δικαιολογήσουν τον εισαγγελέα και να εξασφαλίσουν δικαιοσύνη.

Ωστόσο ο νεαρός δικηγόρος έχει φροντίσει να καλύψει τον εαυτό του εξαφανίζοντας τα ίχνη του. Στη δίκη του Δημήτρη, η Άννα προσκομίζει αποδεικτικά στοιχεία για την αθωότητα του εισαγγελέα και αποκαλύπτει τις ενέργειες του Ιάσωνα. Έτσι, το δικαστήριο αθωώνει τον εισαγγελέα και εκδίδει ένταλμα σύλληψης για το δικηγόρο. Ο Ιάσωνας βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματά του, ενώ οι αποκαλύψεις σχετικά με τις πράξεις του συνεχίζονται να έρχονται στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ