Παγιδευμένοι – Ο Γεράσιμος ομολογεί τον φόνο του Άκη

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι εκρηκτικά, καθώς ο Γεράσιμος βρίσκεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Άκη. Στο σπίτι της Άννας, ένα μυστικό κρύβεται με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που προσπαθούν να της αποκρύψουν την αλήθεια. Ο Δημήτρης ενημερώνει τη σύζυγό του, την Ειρήνη, και τις κόρες του ότι ο Άκης βρέθηκε νεκρός.

Παγιδευμένοι – Ο Γεράσιμος ομολογεί τον φόνο του Άκη

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι γυναίκες προσπαθούν να κρύψουν τον πανικό τους, αλλά η Άννα αντιλαμβάνεται την παράξενη αντίδρασή τους. Στη συνέχεια, ο Γεράσιμος, η Ειρήνη και τα παιδιά εξαφανίζουν κάθε ίχνος από την ταράτσα, το μέρος όπου βρέθηκαν με τον Άκη πριν τη δολοφονία του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ένοχου συνεχίζονται, και ο Δημήτρης με τον Ανδρέα φαίνεται να έχουν στα χέρια τους τον δράστη. Όμως, ο δράστης ομολογεί όταν τον πηγαίνουν για αυτοψία, αποδεικνύοντας ότι λέει ψέματα.

Παράλληλα, η υγεία του Νίκου επιδεινώνεται, και οι γυναίκες του σπιτιού προσπαθούν να φροντίσουν για αυτόν χωρίς να ενημερώσουν την Άννα. Ωστόσο, η Άννα ανακαλύπτει την αδερφή της να κρατά φάρμακα και απαιτεί εξηγήσεις. Αν και της αρνούνται αρχικά, τελικά αναγκάζονται να της αποκαλύψουν τα γεγονότα, πλην όμως όχι για τη δολοφονία.

Η Άννα, εξοργισμένη, επικοινωνεί με τον Δημήτρη, αλλά η Λίνα της ζητάει να μην εκθέσει τον πατέρα τους. Καθώς οι έρευνες σχετικά με τη δολοφονία προχωρούν, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας φαίνεται να πλησιάζουν στον εντοπισμό του ένοχου, αλλά νέα εμπόδια προκύπτουν. Κανείς δεν φαντάζεται ότι οι ίδιοι τους άνθρωποι επιχειρούν να κρύψουν την αλήθεια. Στο τέλος, τα στοιχεία οδηγούν στην ταράτσα, όπου βρέθηκαν όλα. Εκεί ανακαλύπτουν φρέσκια λάσπη, μια τρύπα από σφαίρα και ένα απόκομμα από το σχολείο των κοριτσιών.

Την ίδια στιγμή, η Άννα αντιμετωπίζει την αδερφή της, απαιτώντας εξηγήσεις. Ο Νίκος, παρόλο που ρωτάει ποιος πυροβόλησε, λίγο αργότερα λαμβάνει τηλεφώνημα από τον Γεράσιμο. Ο Γεράσιμος τον καλεί να μην κάνει τίποτα και υπόσχεται να του αποκαλύψει τα πάντα. Η Άννα, ετοιμότοπη να ενημερώσει την αστυνομία, σταματά απότομα όταν εμφανίζεται ο Γεράσιμος. Αντί να τηλεφωνήσει, όμως, στον Δημήτρη, η Άννα παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία, αποκαλύπτοντας τα ψέματα που την περιβάλλουν. Ο Γεράσιμος της εμφανίζεται και την παρακινεί να μην αποκαλύψει τίποτα.

Η Άννα, όμως, τηλεφωνεί στον Δημήτρη, ανακοινώνοντας την παραίτησή του από την υπόθεση. Ωστόσο, ο Σταύρος αναλαμβάνει την υπόθεση και καλεί όλους για κατάθεση. Οι καταθέσεις όλων ακούγονται, αλλά κανείς δεν μαρτυράει για τη χαριστική βολή που οδήγησε στον θάνατο του Άκη. Τελικά, τα περιθώρια στενεύουν, αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει ότι η Λίνα είναι η δολοφόνος. Ο Γεράσιμος, μόνος του, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει: “Εγώ το έκανα, εγώ σκότωσα τον Άκη.”

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι