Παγιδευμένοι – Ο δολοφόνος του πηγαδιού αποκαλύπτεται

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά. Η Άννα βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς κρατείται αιχμάλωτη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα και είναι έρμαιο στα διεστραμμένα σχέδια του δολοφόνου του πηγαδιού. Προσπαθεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία της, ενώ οι όμηροι που είναι μαζί της, αρχίζουν να χάνουν την ψυχραιμία τους.

Παγιδευμένοι – Ο δολοφόνος του πηγαδιού αποκαλύπτεται

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης προσπαθεί αγωνιωδώς να σώσει τη σύζυγό του. Ζητά βοήθεια από τον Ανδρέα και τον Σταύρο, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουν στην κατάσταση, τη στιγμή που οι όμηροι βρίσκονται ένα βήμα πριν από την παράνοια. Το επόμενο πρωί, ανακαλύπτουν ότι υπάρχει ακόμα ένα άτομο στο υπόγειο όπου κρατούνται.

Το πρόσωπο αυτό είναι γνώριμο στην Άννα και δεν είναι άλλο από τον Παναγιώτη, τον αστυνομικό ρεπόρτερ που ενδιαφέρεται για την υπόθεση και περνά αρκετές ώρες στη Διεύθυνση Ασφαλείας αναζητώντας πληροφορίες. Ο εισαγγελέας Μαρκέτος φτάνει στο σημείο να ανακαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου και σοκάρεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις φρικτές δολοφονίες είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος, φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ακόμα χειρότερα, ανακαλύπτεται πως βρέθηκε ανάμεσα στους ομήρους για να δημιουργήσει ακόμα περισσότερη σύγχυση. Έτσι, ο Ανδρέας και ο Σταύρος αναλαμβάνουν την αποστολή να τον εντοπίσουν προτού προκαλέσει περισσότερα αθώα θύματα και ολοκληρώνεται ένα ανατρεπτικό κεφάλαιο στην αναπτυσσόμενη ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι