Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης ξανά στο στόχαστρο

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Λίνα βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Άννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Άννα με τη σειρά της ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια.

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης ξανά στο στόχαστρο

Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι κάτι κρύβουν. Στο μεταξύ, ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης αναλαμβάνοντας την υπόθεση. Η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός. Οι εκβιαστές βάζουν στο αυτοκίνητό του βόμβα.

Εκείνος φτάνει στη δουλειά και παρκάρει. Ο Σταύρος είναι μαζί με τον Σπύρο και του δίνει το προσκλητήριο του γάμου. Η βόμβα εκρήγνυται. Η Αγγελική γυρίζει προς το μέρος του αγαπημένου της. Ο Δημήτρης προς τον πατέρα του. Συντρίμμια παντού. Καλούν ασθενοφόρο. Όλοι είναι σε κατάσταση σοκ.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ