Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης βρίσκει την λύση

Παγιδευμένοι – Ενώ η ζωή της Άννας και των υπόλοιπων αιχμαλώτων κινδυνεύει και οι έρευνες συνεχίζονται, ο Δημήτρης και η οικογένεια της Άννας καταρρέουν. Η Ειρήνη λέει του Δημήτρη: «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα μου τη φέρεις πίσω ζωντανή». Εκείνος της δίνει τον λόγο του. Ωστόσο οι μέρες περνούν και νιώθει ανήμπορος. Η απόγνωση οδηγεί τον Δημήτρη συνεχώς σε εντάσεις και τσακωμούς με τους γύρω του.

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης βρίσκει την λύση

Ξεσπάει σε κλάματα. Ο Σταύρος νιώθει υπεύθυνος γι’ αυτό που συμβαίνει και του υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να βρει την αγαπημένη του. Η Αννα με τη σειρά της προσπαθεί να γίνει η «φωνή της λογικής» ανάμέσα στους αιχμαλώτους, ώστε να μη γίνουν κι αυτοί τα επόμενα «θύματα του πηγαδιού».
Όλοι στην αποθήκη κοιμούνται και όταν η Αννα ξυπνάει, βλέπει έναν από τους ομήρους νεκρό και δίπλα του ένα μαχαίρι αλλά και έναν ακόμη νεοφερμένο άντρα να κείτεται αναίσθητος, Όταν η δικηγόρος πηγαίνει προς το μέρος του, συνειδητοποιεί πως πρόκειται για τον νεαρό δημοσιογράφο, τον Παναγιώτη.

«Πώς βρέθηκες εσύ εδώ;», τον ρωτάει. Εκείνος της απο καλύπτει ότι προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να εντοπίσει τον δολοφόνο. Όταν η άλλη κρατούμενη αντιλαμβάνεται πως η Αννα και ο δημοσιογράφος γνωρίζονται, γίνεται έξαλλη. «Ποια είσαι; Μαζί το έχετε σχεδιάσει όλο αυτό;», της λέει ουρλιάζοντας. Τότε η Αννα την αρπάζει από τον λαιμό, λέγοντάς της να σταματήσει να φωνάζει. διαφορετικά θα τη σκοτώσει. Η κοπέλα, βλέποντάς τη για πρώτη φορά σε αυτή την κατάσταση σταματάει.

Οι αναλύσεις στο εγκληματολογικό φέρνουν πιο κοντά την ομάδα στην εύρεση του δράστη. Ο Δημήτρης με τον Σταύρο και τον Αντρέα είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου. Πράγματι, οι έρευνες εντείνονται και φτάνουν στο συμπέρασμα πως ο μανιακός δολοφόνος είναι ο νεαρός δημοσιογράφος με τον οποίο έχουν συνεργαστεί. Αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Έχουν μόνο ενδείξεις. Οι εξελίξεις στην υπόθεση για την εύρεση της Άννας είναι και καταιγιστικές, καθώς ο Δημήτρης και η ομάδα ανακαλύπτουν το όνομα του βασικού υπόπτου. Όσο η έρευνα προχωρά, στο υπόγειο πυροδοτούνται εντάσεις, ειδικά μετά τον θάνατο ενός από τους αιχμαλώτους. Στο μεταξύ, η Ειρήνη καταρρέει μην μπορώντας να πιστέψει ότι χάνει και τρίτο μέλος από την οικογένειά της.

«Αν χάσω και την Αννα δεν θα το αντέξω», λέει στη Χρύσα που προσπαθεί αυτές τις δύσκολες ώρες να είναι και κοντά της και της συμπαραστέκεται έχοντας και η ίδια μεγάλη αγωνία. Την ίδια στιγμή, τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως για την ταυτότητα του δολοφόνου οδηγούν τον Δημήτρη στα ίχνη του. Μαζί με τον Αντρέα και μια ομάδα αστυνομικών πηγαίνουν στη βίλα προκειμένου να ψάξουν – ξανά εξονυχιστικά σε περίπτωση που τους έχει ξεφύγει κάτι.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι