Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης βρίσκεται στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων καθώς η αλήθεια για τον φόνο του Σταύρου αποκαλύπτεται. Ο Καρέλλης, υποστηριζόμενος από ανακρίτριες αποφασίζει την άμεση σύλληψη του Δημήτρη. Η δικαιοσύνη αρχίζει να κινείται και ο Δημήτρης αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεων του.

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης συλλαμβάνεται

Αποφασισμένος να αποδώσει δικαιοσύνη, ο Δημήτρης επιλέγει να ανακρίνει τον αρχηγό της μαφίας, που πιάστηκε στα δίχτυα της αστυνομίας. Ωστόσο, ο αρχηγός αυτός παραμένει σιωπηλός, αρνούμενος να αποκαλύψει το μυστικό του. Τον ρωτάει επίμονα που βρίσκεται το πτώμα του Σταύρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνος βέβαια δεν απαντά. “Τα κάνεις όλα λάθος εισαγγελέα. Δεν ήθελα εκείνον, εσένα θέλω. Σου είπα από την αρχή να κλείσεις αυτή την υπόθεση. Όλα γίνονται εξαιτίας σου. Το σημείωμα που βρήκατε είναι για σένα. Θα χάσεις όλους όσους αγαπάς, έναν έναν του λέει.

Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αλήθεια: όλα τα γεγονότα οδηγούν προς αυτόν. Οι λέξεις του αρχηγού της μαφίας, σε μια απειλητική ατμόσφαιρα, αποκαλύπτουν πως όλα σχεδιάστηκαν γι’ αυτόν. Η συνωμοσία απλώνεται σαν σκιά πάνω από το κεφάλι του Δημήτρη. Ο Καρέλλης, συνειδητοποιώντας την περιπλοκή της κατάστασης, αποφασίζει να αποσύρει τον Δημήτρη από την υπόθεση. Όμως, πριν προλάβει να δρομολογήσει την ενέργειά του, ο Δημήτρης έχει ήδη συλληφθεί. Ο κλοιός έχει σφίξει γύρω του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα της φυλακής.

Καθώς οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και οι εχθροί αποκαλύπτονται, ο Δημήτρης βρίσκεται σε μια απόλυτα απρόβλεπτη κατάσταση. Η μάχη για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη μόλις ξεκίνησε, και ο Δημήτρης βρίσκεται στο επίκεντρο του επεισοδίου, αναζητώντας απαντήσεις και δικαιοσύνη σε έναν κόσμο γεμάτο από σκοτεινές συνωμοσίες και επικίνδυνα παιχνίδια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ