Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης στην στενή με βαριές κατηγορίες

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενος. Ο εισαγγελέας διατάσσει τη σύλληψή του και η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Το σχέδιο του Ιάσονα προχωρά και η αποκαθήλωση του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου μόλις έχει ξεκινήσει.

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης στην στενή με βαριές κατηγορίες

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σταύρου, ο Δημήτρης μεταφέρεται στην Εισαγγελία, όπου του ανακοινώνεται οι κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας, δωροδοκία και εμπλοκή σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Παράλληλα, απομακρύνεται από τα καθήκοντά του μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας. “Τι συμβαίνει εδώ; Έχετε έναν εισαγγελέα μπροστά σας!”, εκφράζει με απορία ο Δημήτρης προς τον Αντώνη Καρέλλη, ο οποίος τον κοίτα ζει σαστισμένος. Την υπόθεση έχει αναλάβει ένας άλλος εισαγγελέας, αποφασισμένος να μην ακούσει καμία δικαιολογία του λέει.

Ο νέος εισαγγελέας ενημερώνει τον Δημήτρη ότι κατέχει έγγραφα από την τράπεζα, αποδεικνύοντας τη δωροδοκία με μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτά τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε λογαριασμούς μέλων της οικογένειάς του. “Αυτό είναι αδύνατο! Ποτέ δεν δέχθηκα χρήματα ή ζήτησα από κανέναν να το κάνει!”, επιμένει ο Δημήτρης. Ταυτόχρονα, η Άννα, παρούσα στην κηδεία, ανησυχεί και μαζί με τον Ανδρέα κατευθύνονται προς την Εισαγγελία για να ενημερωθούν. Εκείνη τη στιγμή, ο Καρέλλης κρατά τα έγγραφα που ενοχοποιούν τον Δημήτρη και του ανακοινώνει πως ένα από τα αυτά που κλάπηκαν βρίσκεται στο σπίτι του.

Εκείνος του εξηγεί πως συναντήθηκε με τον πελάτη του Αλέκου, ο οποίος υποσχέθηκε να του δώσει το όνομα του ανθρώπου που δολοφόνησε τον Σταύρο με αντάλλαγμα να καθυστερήσει την έρευνα της αστυνομίας στην αποθήκη όπου έκρυβε τα αρχαία. Εκείνος δέχτηκε τη συμφωνία, στην πραγματικότητα, όμως, είχε στήσει μια παράλληλη, κρυφή επιχείρηση μαζί με τον Ανδρέα, ώστε αμέσως μετά τη σύλληψη του δολοφόνου να εξαρθρώσουν και τη συμμορία.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ