Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τη μαφία

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας επιβιβάζονται στο βαν, το οποίο χρησιμοποίησαν για να απαχθεί η Δάφνη. Καθώς κινούνται, παρακολουθούν το υλικό που καταγράφηκε από τις κάμερες της περιοχής. Οι προσπάθειές τους, ωστόσο, δεν έχουν αποτέλεσμα. “Είναι όλα εξαιτίας μου!

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τη μαφία

Ο Θεός να με τιμωρήσει. Δεν μπόρεσα να προστατέψω τη μικρή μου αδελφή. Αν της συμβεί κάτι, πώς θα μπορέσω να ζήσω;” δηλώνει κλαίγοντας ο Δημήτρης. Παράλληλα, ο Σπύρος εξέρχεται από το χειρουργείο και ο γιατρός ενημερώνει τον Θοδωρή ότι τις επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες. Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος επικοινωνεί με έναν άνθρωπο του υποκόσμου, ζητώντας τη βοήθειά του για να εντοπίσει τη Δάφνη. Λίγο αργότερα, αυτός ο άνθρωπος στέλνει ένα μήνυμα στον Θοδωρή με μια μάρκα από καζίνο, την οποία πρέπει να παραδώσει αμέσως στον Δημήτρη.

Έτσι, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην έρευνα. Καθώς ο Δημήτρης προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ο Ανδρέας εντοπίζει την Άννα να κλαίει. “Θα έδινα τη ζωή μου για να βρεθεί η Δάφνη! Το πρόβλημά μου είναι ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος!” του λέει αποκαλύπτοντάς του το παράπονό της. Ενώ την ίδια την κατηγορεί για τον τρόπο που ενεργούσε στην υπόθεση της Λίνας, τώρα που η υπόθεση τον αφορά, αγνοεί τους κανόνες και χρησιμοποιεί παράνομες μεθόδους. Παράλληλα, ο Κυριάκος ανακοινώνει στον Σταύρο ότι πίσω από την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημήτρη κρύβεται η μαφία.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ