Παγιδευμένοι – Ο Χατζής υπερασπίζεται τον δολοφόνο

Παγιδευμένοι – Ανατροπές που σοκάρουν εμφανίζονται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς. Ο Δημήτρης καταφέρνει να απελευθερώσει την Άννα και τους υπόλοιπους ομήρους από τον αδιανόητο κίνδυνο του σατανικού δολοφόνου του πηγαδιού, ο οποίος, απροσδόκητα, αποδεικνύεται ότι είναι ο νεαρός αστυνομικός ρεπόρτερ, Παναγιώτης.

Παγιδευμένοι – Ο Χατζής υπερασπίζεται τον δολοφόνο

Κατά την εντοπισμό του μέρους όπου κρατούνταν οι ομήροι, σχεδόν όλοι μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εκτός από έναν δυστυχή άντρα, που βρίσκεται νεκρός. Ανάμεσα στους επιζώντες βρίσκεται και ο Παναγιώτης, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως ακόμα ένα θύμα απαγωγής. Ωστόσο, οι αρχές αρχίζουν να τον υποψιάζονται. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι ο νεαρός, όταν ήταν μόλις 12 ετών, έχασε την οικογένειά του σε μια φονική πυρκαγιά.

Έτσι, υποθέτουν ότι ο Παναγιώτης απάγει ανθρώπους που μοιάζουν με τους δικούς του, επιδιώκοντας να αναπτύξει μια νέα οικογένεια. Με αυτό το στοιχείο στη διάθεσή τους, ο Ανδρέας τοποθετεί χειροπέδες στον Παναγιώτη και τον οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης εξηγεί στην Άννα τις υποψίες του για τον δημοσιογράφο, αλλά εκείνη δυσκολεύεται να πιστέψει ότι πραγματικά είναι ο δολοφόνος. Ο Παναγιώτης, από την πλευρά του, αρνείται από την αρχή την κατηγορία.

Επιπλέον, γνωρίζοντας τα νομικά του δικαιώματα, ζητά να περιμένουν να έλθει ο δικηγόρος του στο αστυνομικό τμήμα πριν προχωρήσουν στην επίσημη κατάθεση. Λίγα λεπτά αργότερα, ένα οικείο πρόσωπο εισέρχεται στο τμήμα, προκαλώντας έκπληξη και οργή σε όλους. Πρόκειται για τον Αλέκο Χατζή, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Παναγιώτη. Αμέσως μετά, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης συνοδεύουν τον ύποπτο και τον δικηγόρο του στο χώρο της ανάκρισης.

Οι δύο αστυνομικοί προσπαθούν να εξαναγκάσουν τον ρεπόρτερ με ερωτήσεις, αποκαλύπτοντάς τα στοιχεία που κατέχουν και πιέζοντάς τον να ομολογήσει ότι είναι ο δράστης της φρικτής αυτής εγκληματικής πράξης στο πηγάδι. Αντίθετα, ο Παναγιώτης αρνείται με αποφασιστικότητα ότι είναι ο δράστης. Στην πραγματικότητα, προσποιείται ότι είναι και αυτός ένα από τα αθώα θύματα και περάσει φρικτές στιγμές ομηρίας στα χέρια του παρανοϊκού δολοφόνου.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι