Παγιδευμένοι – Ο Χατζής τελειώνει τον Σταύρο

Παγιδευμένοι – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Χατζής επινοεί ένα νέο σχέδιο για να καταστρέψει τον Σταύρο. Ο Γεράσιμος προσπαθεί να κλείσει τις ανοιχτές πληγές της υπόθεσης και εντοπίζει τους δύο νέους που είχαν βρει το πτώμα, ειδοποιώντας την αστυνομία. Είναι βέβαιος ότι μέσω αυτών θα ανακαλύψει ποιος μετέφερε το θύμα στη χωματερή και πιθανόν θα ανακαλύψει τι συνέβη εκείνο το απόγευμα.

Παγιδευμένοι – Ο Χατζής τελειώνει τον Σταύρο

Παράλληλα, ο Αντρέας εντοπίζει την τρομοκρατημένη Νεφέλη και την οδηγεί στο Δημήτρη για κατάθεση. Η Νεφέλη, χωρίς να έχει επικοινωνήσει με τα παιδιά για μέρες, παρέχει τη δική της εκδοχή της ιστορίας, αρνούμενη τις καταθέσεις τους και υπονοώντας στον Δημήτρη ότι κρύβουν κάτι. Αποφασίζουν να ερευνήσουν το κινητό των παιδιών την ημέρα του φόνου και εντοπίζουν το σήμα στο σημείο όπου καταγγέλθηκαν πυροβολισμοί. Την ίδια στιγμή, η Άννα ανακαλύπτει ότι η σύζυγος του Φαίδωνα είχε συναντηθεί με μια άλλη γυναίκα πριν από την εξαφάνιση, πιθανότατα η ερωμένη του.

Έντονες συγκρούσεις αναπτύσσονται μεταξύ της Αγγελικής και της άλλης γυναίκας στο σημείο της συνάντησης, ανησυχώντας τον Σταύρο για το μέλλον της παρέας. Ο Δημήτρης προσπαθεί να τον καθησυχάσει και να ηρεμήσει την Άννα. Την επόμενη μέρα, νέες ανακαλύψεις αναμένονται, καθώς οι έρευνες οδηγούν στην αλήθεια για τον πυροβολισμό του Άκη.

Παράλληλα, ο Κυριάκος ζητά τη βοήθεια του Αλέκου για να απαλλαγεί από τον Σταύρο, και ο Χατζής βάζει εμπρός ένα νέο σχέδιο που συγκλονίζει την Εισαγγελία Πειραιά, ανακοινώνοντας ένα ερωτικό σκάνδαλο μεταξύ του αρχιεισαγγελέα Μαυρίδη και της εισαγγελέα Ρούσσου.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ