Παγιδευμένοι – Ο Χατζής ρίχνει άκυρο στον γιό του

Παγιδευμένοι – Η έκπληξη στον χώρο της υπόθεσης αναδύεται με τη θεαματική είσοδο της Νεφέλης, η οποία, πριν καν αρχίσει ο διάλογος με τους υπόλοιπους, καταθέτει αποκαλύψεις που δημιουργούν κενά στην υπόθεση του Ακη. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι κρύβουν οι δικοί τους, εντείνουν τις αναζητήσεις τους.

Παγιδευμένοι – Ο Χατζής ρίχνει άκυρο στον γιό του

Ταυτόχρονα, η διαρροή στον κίτρινο Τύπο σχετικά με τη σχέση του Σταύρου και της Αγγελικής τους οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Αγγελική, αποφεύγοντας τον Σταύρο, αντιμετωπίζει τα δύσκολα ερωτήματά του: «Είναι κακό που ερωτευτήκαμε; Υπάρχουν νόμοι που να μας το απαγορεύουν;». Η απάντηση της, χωρίς ενδοιασμούς, είναι σαφής: «Δεν το μετανιώνω, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο».

Σε άλλο μέρος, ο Ανδρέας εντοπίζει το σήμα των κινητών των παιδιών, αποδεικνύοντας ότι δεν βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος κατά την ώρα της δολοφονίας του Άκη. Παράλληλα, η Υβόννη επισκέπτεται τον Αλέκο στο νέο του γραφείο, όπου εμφανίζεται και ο Ιάσωνας, αποκαλύπτοντας ότι είναι γιος του. Η αιφνίδια αποκάλυψη σοκάρει τον Αλέκο, ενώ ο Χατζής με ειρωνεία ρωτά το νεαρό: «Θέλεις δουλειά;». Η Υβόννη, ρωτώντας αν υπήρχε σχέση ανάμεσα στον Αλέκο και τη μητέρα του Ιάσωνα, ανοίγει ένα κεφάλαιο του παρελθόντος που ο Αλέκος προσπαθεί να ξεχάσει.

Οι αντιδράσεις του αποκαλύπτουν ένα πλέγμα οικογενειακών μυστικών, ενώ η Υβόννη αναδεικνύει τη φωτογραφία που αποκαλύπτει τη σχέση τους, ρωτώντας: «Είχατε σχέση;». Ο Χατζής, αντιμετωπίζοντας την απροσδόκητη κατάσταση, απαντά με γέλια και ειρωνεία, υπογραμμίζοντας την παρελθοντική απόσταση. Ωστόσο, γυρίζει στον νεαρό και του λέει: «Μεγάλωσες τόσα χρόνια χωρίς να ξέρεις ότι έχεις πατέρα. Δεν χρειάζεσαι πατέρα πια».

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ