Παγιδευμένοι – Ο Ανδρέας καταρρέει – Τρώει δυο σφαίρες κατάστηθα

Παγιδευμένοι – Κάθε εβδομάδα, οι ανατροπές στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» καθηλώνουν το κοινό. Στα επεισόδια που έπονται, ο Ανδρέας βρίσκεται στο χείλος του θανάτου. Η κατάσταση κλιμακώνεται όταν ο Δημήτρης ανακαλύπτει σημαντικό στοιχείο κατά του Παναγιώτη, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος μετά από κατάθεση με τον δικηγόρο του, Αλέκο Χατζή.

Παγιδευμένοι – Ο Ανδρέας καταρρέει – Τρώει δυο σφαίρες κατάστηθα

Ο Δημήτρης μαζί με τον Ανδρέα κατευθύνονται στο σπίτι του αστυνομικού ρεπόρτερ για επιπλέον έρευνα, όπου η οικονόμος τους ενημερώνει ότι ο Παναγιώτης βρίσκεται στο δωμάτιό του. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί, ανακαλύπτουν ότι έχει διαφύγει οπλισμένος. Οι δύο άνδρες τον καταδιώκουν και τον εντοπίζουν στην αυλή της βίλας όπου ζει με τον παππού του.

Παρά την προσταγή να σταματήσει, ο Παναγιώτης στρέφεται προς εκείνους και ανοίγει πυρ, πλήττοντας τον Ανδρέα δύο φορές στο στήθος και τον τραυματίζει σοβαρά. Ο Ανδρέας καταρρέει στην αγκαλιά του Δημήτρη χάνοντας τις αισθήσεις του, ενώ ο επιτιθέμενος αποπειράται να διαφύγει. Ο Δημήτρης, σε μια προσπάθεια να τον ακινητοποιήσει, του πυροβολεί το πόδι, αφού πρώτα εκτοξεύει μια σφαίρα για εκφοβισμό στον αέρα. Αποκαλύπτεται ότι ο ρεπόρτερ πάσχει από αιμοφιλία και χρειάζεται άμεση ιατρική περίθαλψη.

Ο εισαγγελέας Μαρκέτος καλεί επειγόντως ασθενοφόρο για τον Ανδρέα, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, και μεταφέρει ο ίδιος τον Παναγιώτη στο νοσοκομείο. Η είδηση της απόπειρας δολοφονίας διαδίδεται γρήγορα και οι φίλοι και συγγενείς του Ανδρέα, μεταξύ των οποίων ο Σταύρος, η Αγγελική, η Άννα, ο Δημήτρης και η κόρη του Δανάη, συγκεντρώνονται στο νοσοκομείο γεμάτοι αγωνία. Οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι η κατάσταση του Ανδρέα είναι ιδιαίτερα σοβαρή και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την επιβίωσή του.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς υπάρχει η πιθανότητα ο Ανδρέας να μην επιβιώσει. Η έκβαση της υπόθεσης παραμένει αβέβαιη, κρατώντας το κοινό σε αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι