Παγιδευμένοι – Ο Ανδρέας Αντικρίζει το πτώμα και καταρρέει

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ανδρέας αντιμετωπίζει πρώτος το σοκαριστικό θέαμα του φίλου του, Δημήτρη, βρίσκοντας τον νεκρό μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων. Ο Ανδρέας, συγκλονισμένος, αδυνατεί να δεχτεί την πραγματικότητα και ξεσπάει σε φωνές και κλάματα, υποσχόμενος εκδίκηση για τον φίλο του.

Παγιδευμένοι – Ο Ανδρέας Αντικρίζει το πτώμα και καταρρέει

Παράλληλα, αναλαμβάνει το βάρος να ενημερώσει την οικογένεια του Δημήτρη για τον τραγικό θάνατό του, ενώ το πτώμα μεταφέρεται για νεκροψία. Ο θάνατος του Δημήτρη προκαλεί ανείπωτη θλίψη στους αγαπημένους του και τους συναδέλφους του. Η Άννα, χάνοντας τον αγαπημένο της, καταρρέει σε λυγμούς και νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Ο Σπύρος, ο Θοδωρής και ο Γεράσιμος, απορροφημένοι από τον πόνο και το σοκ, δυσκολεύονται να πιστέψουν πως ο Δημήτρης δολοφονήθηκε.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ