Παγιδευμένοι – Ο Αλέκος στο τμήμα για κατάθεση

Παγιδευμένοι – Ο Ορέστης βρίσκεται ακόμα σε μετατραυματικό σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τον δολοφόνο που έκανε το ειδεχθές έγκλημα. Η ανακάλυψη του Σταύρου ότι και ο Αλέκος είχε συναντηθεί με την Κατερίνα μία μέρα πριν την εξαφάνισή της, τον αιφνιδιάζει.

Παγιδευμένοι – Ο Αλέκος στο τμήμα για κατάθεση

Με σύμμαχό του την Αννα ψάχνουν το σπίτι του. Αργότερα τον καλεί για κατάθεση: «Πήγα στο ραντεβού. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Το διάστημα που ήμουν κρατούμενος ο Μάρκος πήρε τα λεφτά που είχα από το σπίτι μου. Η Κατερίνα το έμαθε. Μου ζήτησε να τη βοηθήσω και να μου τα δώσει πίσω. Συμφώνησα. Δώσαμε ραντεβού το ίδιο βράδυ στο ίδιο πάρκο αλλά δεν ήρθε».

Ο Σταύρος τον ρωτάει αν φοβόταν κάτι, αλλά εκείνος απαντάει μόνο ότι ήταν χάλια και είχε μάτια πρησμένα. Οι καταθέσεις του Αλέκου και του Παναγιώτη λίγο πιο μετά, βάζουν σε σκέψεις τον Σταύρο, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Δεν μπορούν να είναι σίγουροι για τίποτα. Όλοι είναι ύποπτοι.

Ο Σταύρος συγκρούεται έντονα με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα που δεν έχουν φέρει ακόμη αποτελέσματα και, σε μια τελευταία προσπάθεια να βρει στοιχεία για τη δολοφονία της αδελφής του, θα προβεί σε μια δήλωση στον Τύπο. Όμως αυτή η δήλωση θα εξοργίσει τον δολοφόνο. Κι ενώ όλοι εξακολουθούν να είναι ύποπτοι, ο Δημήτρης θα κάνει μια ανακάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι