Παγιδευμένοι – Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε

Παγιδευμένοι – Το φινάλε της σειράς στον ΑΝΤ1 επιφυλάσσει ένα ανατρεπτικό γύρισμα: Ο Δημήτρης εμφανίζεται ζωντανός, ενώ η Άννα, παρά τη δολοφονία του, καταφέρνει να αθωωθεί. Η ψυχολογία της βρίσκεται σε κρίση, νιώθοντας καταρρακωμένη και απομονωμένη, με τον Αντρέα να είναι ο μοναδικός στήριγμά της.

Παγιδευμένοι – Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε

Μια μέρα, ο Αντρέας την προτρέπει να βγουν για να πάρουν ένα σκυλάκι, αλλά την οδηγεί στο ξενοδοχείο όπου είχαν σχεδιάσει διακοπές με τον Δημήτρη. Εκεί, η Άννα πέφτει για ύπνο και ονειρεύεται τον Δημήτρη να της μιλάει. Ξυπνά από την αγωνία, αλλά το σοκ της είναι μόλις στην αρχή. Στα χέρια της κρατά ένα τεστ εγκυμοσύνης και το εκτελεί, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει παιδί από τον Δημήτρη. Καθώς περιπλανιέται στους δρόμους, αναγνωρίζει έναν άντρα να φοράει το ίδιο γκρι φούτερ που φορούσε ο Δημήτρης. Τον ακολουθεί και, όταν τον βρίσκει, του χτυπάει την πλάτη και του λέει: “Αυτό είναι δικό μου.”

Ο άντρας γυρίζει, κατεβάζει την κουκούλα και αποκαλύπτεται πως είναι ο Δημήτρης ζωντανός. “Είσαι αλήθεια εσύ;” ρωτά η Άννα, συγκινημένη. Ο Δημήτρης της απαντά, χαϊδεύοντας τα μαλλιά της: “Εγώ είμαι αγάπη μου.” Αγκαλιάζονται, επιτέλους μαζί, κλείνοντας τον κύκλο της έντασης και της αναμονής. Αυτή η ανατρεπτική εξέλιξη σφραγίζει την ιστορία τους, αφήνοντας τους θεατές με ανάμεικτα συναισθήματα αγωνίας και χαράς για το μέλλον του ζευγαριού.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ