Παγιδευμένοι – Ήθελα να καταστρέψω τον Δημήτρη Μαρκέτο

Παγιδευμένοι – O Αλέκος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Άννα και ο Δημήτρης τον πρόδωσαν και νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί. Οι ώρες περνούν αργά και βασανιστικά στο κρατητήριο, ενώ το γεγονός ότι είναι μαζί με τον Ιάσονα το κάνει όλο αυτό ακόμη πιο δύσκολο. Εκείνος είναι απαξιωτικός μαζί του και αρνείται να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις του.

Παγιδευμένοι – Ήθελα να καταστρέψω τον Δημήτρη Μαρκέτο

Ο Δημήτρης ζητά να πάνε τον Αλέκο για κατάθεση. Η Άννα, που είναι η δικηγόρος του, του εξηγεί ότι όλο αυτό είναι ένα σχέδιο, προκειμένου να ξεσκεπάσουν αυτούς που κρύβονται πίσω από τον Ιάσονα. Έτσι, ο Αλέκος παρουσιάζεται μπροστά στο νέο εισαγγελέα και παίρνει πάνω του όλα αυτά που έχει κάνει ο υποτιθέμενος γιος του. «Εγώ είμαι υπεύθυνος. Ο Ιάσονας λειτουργούσε κατ’ εντολή μου. Εγώ τα σχεδίασα όλα, με στόχο να καταστρέψω τον Δημήτρη Μαρκέτο», του λέει. Καθώς τον μεταφέρουν πίσω στο κρατητήριο, η Άννα προσπαθεί να τον καθησυχάσει. «Μην ανησυχείς, το σχέδιο θα λειτουργήσει», τον διαβεβαιώνει.

«Το ελπίζω, διαφορετικά η εκδίκησή μου θα είναι πολύ σκληρή!», την προειδοποιεί εκείνος. Λίγη ώρα αργότερα, ο Ιάσονας αφήνεται ελεύθερος. Βέβαια, ο Δημήτρης έχει κανονίσει να παρακολουθούν την κάθε του κίνηση, προκειμένου να τους οδηγήσει στον εγκέφαλο αυτής της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ