Παγιδευμένοι – Η σωτήρια επέμβαση

Παγιδευμένοι – O Παναγιώτης και η Αννα καταστρώνουν ένα σχέδιο για να μπορέσουν να αποδράσουν, αλλά η νεαρή κοπέλα που είναι μαζί τους φυλακισμένη αντιδρά. «Θα τον κάνετε έξαλλο και θα μας σκοτώσει όλους», αρχίζει να φωνάζει.

Παγιδευμένοι – Η σωτήρια επέμβαση

Η Αννα ορμάει προς το μέρος της και οι δύο γυναίκες έχουν έναν άγριο καβγά. Η μια αρχίζει να χτυπάει δυνατά την άλλη και πέφτουν κάτω. Η κοπέλα αρπάζει το μαχαίρι που βρίσκεται στο πάτωμα και της φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω!». Ο δημοσιοογράφος προσπαθεί να σώσει την Αννα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και ο Αντρέας ανακαλύπτουν μια καταπακτή που δεν είχε γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Βρίσκουν ένα δωμάτιο όπου υπάρχουν παντού κάμερες παρακολούθησης του χώρου που βρίσκονται οι όμηροι. Στην οθόνη βλέπουν ότι η Αννα απειλείται. Ο Δημήτρης τρέχει σαν τρελός να βρει την είσοδο της αποθήκης. Ευτυχώς τη βρίσκει και σώζει τελευταία στιγμή τη ζωή της αγαπημένης του, η οποία πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι