Παγιδευμένοι – Η πληροφορία που έρχεται ξαφνικά

Παγιδευμένοι – Η Αγγελική προσπαθεί να βρει στοιχεία για να εντοπίσει τον δράστη της απαγωγής του παιδιού. «Πρέπει να το βρούμε ζωντανό», φωνάζει. Στο μεταξύ η Ειρήνη και η Λίνα παρατηρούν την αλλαγή της Χρύσας που λάμπει ολόκληρη από τον έρωτά της για τον Περικλή.

Παγιδευμένοι – Η πληροφορία που έρχεται ξαφνικά

Ο Νίκος, που έχει υποψιαστεί ότι η Χρύσα έχει γνωρίσει κάποιον, την παρακολουθεί. Δεν θα ησυχάσει αν δεν μάθει ποιος είναι. Ο Σταύρος πάλι θα μάθει ότι μία μέρα πριν την απαγωγή της Κατερίνας την είχε συναντήσει ο Σπύρος.

Τον φωνάζει στο γραφείο του και τον ρωτάει γι’ αυτό. «Την είδα να βγαίνει από το αεροδρόμιο. Τη χαιρέτησα αλλά δεν με είδε. Ήταν κλαμένη. Μπήκε σε ένα ταξί και έφυγε», του αναφέρει. Ο εισαγγελέας δίνει εντολή να ελέγξουν τις κάμερες για να τον βρουν. Κι ενώ οι έρευνες για την εύρεση του Ορέστη δεν οδηγούν πουθενά, μια πληροφορία για το πού βρίσκεται θα φτάσει στο τμήμα. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης θα φτάσουν στο σημείο. Η πληροφορία είναι αληθινή και θα προλάβουν το παιδί ζωντανό.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι