Παγιδευμένοι – Η μεγάλη Αποκάλυψη έρχεται στο Φινάλε

Παγιδευμένοι – Το φινάλε της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές καθώς η Άννα, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του Δημήτρη, αναμένεται να ζήσει ανατροπές και αποκαλύψεις που θα την επηρεάσουν βαθιά.

Παγιδευμένοι – Η μεγάλη Αποκάλυψη έρχεται στο Φινάλε

Η δικηγόρος, παρά τις αθωωτικές της διασφαλίσεις, παραμένει στη φυλακή καθώς η δίκη πλησιάζει. Ωστόσο, μια απρόσμενη ανακάλυψη αποδεικνύει την αθωότητά της, αποφυλακίζοντάς την. Πρώτο πράγμα που κάνει είναι να επισκεφτεί το μνήμα του Δημήτρη, αποχαιρετώντας τον με δάκρυα και λύγμους. Οι φίλοι της, συγκλονισμένοι από την ανατροπή, την ενθαρρύνουν να απομακρυνθεί για λίγο από την Αθήνα για να ηρεμήσει. Ακολουθώντας τη συμβουλή τους, επισκέπτεται ένα θέρετρο. Εκεί, αποφασίζει να αντιμετωπίσει ένα άλλο μεγάλο θέμα που την απασχολούσε από καιρό: την καθυστέρηση της περιόδου της.

Κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και, αφού ο ύπνος την πιάνει, το αποτέλεσμα αποκαλύπτει τη μεγάλη είδηση: είναι έγκυος, καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη. Η Άννα, η οποία πρόσφατα αποφυλακίστηκε και περνάει τον πρώτο καιρό της ελευθερίας της, αντιμετωπίζει τώρα την προοπτική της μητρότητας. Το να φέρει ένα παιδί στον κόσμο αναστατώνει τη ζωή της για άλλη μια φορά και την γεμίζει με ανασφάλεια, μετά από τόσες δοκιμασίες και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ