Παγιδευμενοι – Η Λίνα γράφει τον επίλογο για Άννα – Δημήτρη

Παγιδευμένοι – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η δράση θα εστιαστεί σε έναν πυρήνα συγκλονιστικών γεγονότων, καθώς Άννα και Δημήτρης ανατρέπουν τις ισορροπίες.

Παγιδευμένοι – Η Λίνα γράφει τον επίλογο για Άννα – Δημήτρη

Η Άννα, χρησιμοποιώντας το ψεύτικο διαβατήριο που της παρείχε ο Θοδωρής, επισκέπτεται το πατρικό της και ενημερώνει τη μικρή να ετοιμάσει τα πράγματά της. Η οικογένειά της σπεύδει στο αεροδρόμιο προκειμένου να τη φυγαδεύσει πριν ανακαλυφθεί η απάτη. Ωστόσο, ο Δημήτρης έχει καταλάβει τα πάντα και, συνοδευόμενος από τον Αντρέα, κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Η σύλληψη της Λίνας συνοδεύεται από την ανακοίνωση του γάμου τους. Υπό τον φόβο των εξελίξεων, η Άννα είναι σε εγρήγορση και έτοιμη για αντίδραση.

Καθώς ο Δημήτρης σκέφτεται πώς θα αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του Άκη, ένα ανώνυμο βίντεο που λαμβάνει από τον Αλέκο επιβεβαιώνει τις υποψίες του. Η αντίδρασή του είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν συνειδητοποιεί ότι η Άννα είχε ήδη γνώση γι’ αυτό. Αντιμέτωποι με ένα δίλημμα, θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στη σχέση τους, τις οικογένειές τους και τις αξίες τους. Και οι δύο θα αναγκαστούν να λάβουν αποφάσεις μεγάλης σημασίας, οι οποίες θα είναι τόσο σκληρές όσο και επώδυνες.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ