Παγιδευμένοι – Η Χρύσα θύμα του Περικλή

Παγιδευμένοι – Η σειρά συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις, καθώς η Χρύσα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίσιμη απόφαση, εμπιστευόμενη τον λάθος άνθρωπο. Ο θάνατος του Άκη έχει αφήσει όλους σε δύσκολη θέση, με τον καθένα να προσπαθεί να προστατεύσει το μυστικό που κρύβει από τον Δημήτρη, την Άννα και τον Ανδρέα.

Παγιδευμένοι – Η Χρύσα θύμα του Περικλή

Η Άννα, αισθανόμενη την ανάγκη να μάθει την αλήθεια για το τραυματισμένο χέρι του Νίκου, αρχίζει να υποψιάζεται πως κρύβουν κάτι σοβαρό. Ο Νίκος, προσπαθώντας να κρύψει την αλήθεια, λέει ψέματα ότι τραυματίστηκε από τον Περικλή σε έναν άγριο καβγά, ενώ η μητέρα της του ζητά να μην αποκαλύψει τίποτα στον Δημήτρη. Ωστόσο, ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως όλοι τους, από την Ειρήνη μέχρι τη Χρύσα και τα παιδιά, έχουν πει ψέματα για την ημέρα του θανάτου του Άκη.

Η Άννα, πείθεται από την Ειρήνη, να μην αποκαλύψει ακόμα την αλήθεια στον Δημήτρη. Ταυτόχρονα, ζητά από τον Σωτήρη να εντοπίσει τον Περικλή, ο οποίος φαίνεται πως από την αρχή έλεγε ψέματα. Σε παράλληλη εξέλιξη, η Χρύσα καταφέρνει να βρει το χρηματικό ποσό που της ζήτησε ο Περικλής για το διαβατήριο της Λίνας. Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Περικλής της προτείνει συνάντηση για να μην κινδυνεύσει μεταφέροντας τα χρήματα.

Παρά τα όσα γνωρίζει για τον Περικλή, η Χρύσα, πανικόβλητη να σώσει τη Λίνα, εμπιστεύεται ξανά τον άνθρωπο αυτόν, κάνοντας ένα ακόμα λάθος που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ