Παγιδευμένοι – Η Άννα βάζει στον πάγο την οικογένεια της

Παγιδευμένοι – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς ο έρωτας του Σταύρου και της Αγγελικής υφίσταται μεγάλες δοκιμασίες. Οι ανακρίσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Άκη συνεχίζονται με εντατικότητα από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, οι οποίοι εμπλέκονται λόγω συγγενικών σχέσεων τους με το θύμα.

Παγιδευμένοι – Η Άννα βάζει στον πάγο την οικογένεια της

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Δημήτρης επιλέγει να αποστασιοποιηθεί για λίγο από όλους και από όλα, πηγαίνοντας ένα ταξίδι μόνος του. Η Άννα μένει πια στο γραφείο της κι έχει κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά της. Μάταια, η Χρύσα προσπαθεί να την προσεγγίσει. Εκείνη δεν την κοιτάζει ούτε στα μάτια, ενώ αρνείται να φάει τα φαγητά που της στέλνει η μητέρα της. «Έχει δίκιο, καταστρέψαμε τη ζωή της», λέει η Ειρήνη στη Χρύσα, όταν της περιγράφει την κατάσταση.

Η Άννα, συγκλονισμένη, ανακαλύπτει πως οι άνθρωποι της κρατούσαν ένα μεγάλο μυστικό και δείχνει αποφασισμένη να μην τους συγχωρέσει. Ο έρωτας του Σταύρου και της Αγγελικής δοκιμάζεται περαιτέρω μετά από μια ατυχή πρόταση γάμου που έρχεται ως έκπληξη. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στον Σπύρο ένα μεγάλο μυστικό για τη Μελίνα και τον μικρό Μιχαήλ, οδηγώντας τον Σπύρο στο να τον διώξει από το σπίτι. Ο Θοδωρής, ακολουθώντας τον παππού του, ανακαλύπτει ένα μυστικό που κρατούσε κρυφό εδώ και καιρό.

Οι σχέσεις των δύο οικογενειών δοκιμάζονται ακόμη περισσότερο, καθώς η επίλυση της υπόθεσης της δολοφονίας του Άκη φαίνεται πλέον πιο κοντά. Καθώς οι παραστάσεις αποκαλύπτονται, ο κόσμος τους ανατρέπεται, αφήνοντας τους θεατές με ανυπομονησία για τα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ