Παγιδευμένοι – Η Άννα στο σκαλοπάτι του θανάτου

Παγιδευμένοι – Ένα αρρωστημένο σχέδιο αναμένεται να φέρει την Άννα στα όρια του θανάτου στη σειρά. Η ίδια προχωρά με αποφασιστικότητα προς τον ανελκυστήρα, όπως της ζήτησε ο δολοφόνος από το άλλο άκρο της γραμμής. Ωστόσο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να τη σώσει από αυτό το μακάβριο παιχνίδι.

Παγιδευμένοι – Η Άννα στο σκαλοπάτι του θανάτου

Παρακολουθώντας μέσω κάμερας, μαζί με τον Ανδρέα, εντοπίζει ότι το κεντρικό ασανσέρ είναι άδειο. “Που πήγε; Της είχα εξηγήσει ακριβώς το σχέδιο,” αναρωτιέται. Απότομα, όμως, αντιλαμβάνεται κάτι που τον γεμίζει με τρόμο. Ένα drone στον αέρα τον κάνει να επικοινωνήσει άμεσα με τον πατέρα του, προκειμένου να διαπιστώσει εάν το παιδί του στο νοσοκομείο είναι ασφαλές. Το παιδί, όμως, έχει εξαφανιστεί.

Άμεσα αναζητά την Άννα, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Στην τελευταία στιγμή, καταφέρνει να την εντοπίσει και την αποτρέπει από το να μπει στον ανελκυστήρα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όλοι παρατηρούν τον ανελκυστήρα να κατεβαίνει με κινηματογραφική ταχύτητα στους ορόφους και να διαλύεται. Ο Δημήτρης έσωσε, στην τελευταία στιγμή, τη ζωή της Άννας.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι