Παγιδευμένοι – Η Άννα σε σοκ – Εγώ τον σκότωσα

Παγιδευμένοι – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Γεράσιμος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη δολοφονία του Άκη, πιέζει την Άννα να κρατήσει σιγή για την αλήθεια που γνωρίζει.

Παγιδευμένοι – Η Άννα σε σοκ – Εγώ τον σκότωσα

Ο Σπύρος, μαθαίνοντας την αλήθεια για τη Μελίνα και τον μικρό Μιχαήλ, αποδέχεται τη σκληρή απόφαση να αποδείξει τη θεμελιώδη αλήθεια στο σπίτι του. Αποκλείει τον Γεράσιμο και αποκαλύπτει την αλήθεια στον Θοδωρή, ο οποίος αρνείται να χωριστεί από τον αγαπημένο του παππού, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τη σοκαριστική αποκάλυψη οτι μένει λίγος χρόνος ζωής στον Γεράσιμο. Καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι επιστρέφουν για να δώσουν νέα κατάθεση για τη δολοφονία, η Άννα αποφασίζει να αναλάβει το ρόλο τους ως δικηγόρος υπεράσπισης, παρά την οργή της.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, ο Γεράσιμος ομολογεί την ενοχή του, σοκάροντας τους πάντες και οδηγώντας τον εαυτό του στο κρατητήριο. Η Λίνα εξιστορεί στην Άννα τα γεγονότα, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία, προσπαθώντας να προστατέψει τον Θοδωρή. Η Άννα, σοκαρισμένη, βρίσκεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη που θα σημαδέψει την πορεία της υπόθεσης.

Ενώ η Χρύσα εκβιάζει την Άννα, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της εάν χάσει άλλο ένα παιδί, η Άννα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Γεράσιμο στο κρατητήριο. Τον ρωτά για το ψέμα του, αλλά εκείνος, βέβαιος για την ομολογία του, της επιβεβαιώνει τη σιωπή της. Ο Θοδωρής, στεναχωρημένος, ρωτά την Άννα τι θα συμβεί αν μάθει ο Δημήτρης, ενώ εκείνη, δακρυσμένη, απαντά πως πρέπει να αποφευχθεί αυτός ο εφιάλτης.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ