Παγιδευμένοι – Η Άννα παίρνει το ρίσκο

Παγιδευμένοι – Η Άννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαχειριστούν την αδιανόητη σύλληψη του Δημήτρη και να αποδείξουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη. Παράλληλα, προσπαθούν να συμπαρασταθούν και σε εκείνον, που για πρώτη φορά βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα.

Παγιδευμένοι – Η Άννα παίρνει το ρίσκο

Από πουθενά όμως δεν φαίνεται φως, ενώ τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος του στην Εισαγγελία είναι πολλά και σημαντικά. Υπάρχει έγγραφο της τράπεζας, με το οποίο απο δεικνύεται ότι δωροδοκήθηκε και μετέφερε μεγάλα χρηματικά ποσά σε λογαριασμούς ατόμων της οικογένειάς του, ενώ σε έρευνα που γίνεται σπίτι του βρίσκεται ένα αρχαίο κειμήλιο. Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι δύσκολα θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά του. Το μυαλό όλων πηγαίνει, φυσικά, στον Αλέκο. Μόνο που, αυτή τη φορά, εκείνος δεν έχει καμία εμπλοκή με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Είναι ο άνθρωπος μάλιστα που βρίσκει πρώτος ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά και δεν είναι άλλος από το γιο του, τον Ιάσωνα. Ο Αλέκος μοιράζεται με την Άννα τις υποψίες του και της προτείνει να συνεργαστούν, προκειμένου να τον ξεσκεπάσουν. Εκείνη αρχικά διστάζει να τον πιστέψει, αλλά όταν συνειδητοποιεί πως δεν έχει καμία ελπίδα, αποφασίζει να πάρει το ρίσκο και να τον εμπιστευτεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ