Παγιδευμένοι – Η Άννα αιμορραγεί μακριά του

Παγιδευμένοι – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα αποκαλυφθούν τα μυστικά που οδήγησαν στο χωρισμό της Άννας και του Δημήτρη. Η Λίνα δεν υποχωρεί στην υπόθεση του φόνου του Άκη στη σειρά, ενώ ο Δημήτρης πλησιάζει στη λύση της υπόθεσης. Όταν αντιλαμβάνεται την ταυτότητα του δολοφόνου, θέτει το καθήκον του πάνω από τα αισθήματά του, ακόμη και αν αντιμετωπίσει την Άννα.

Παγιδευμένοι – Η Άννα αιμορραγεί μακριά του

Η Άννα αντιστέκεται στο να επιτρέψει στον Δημήτρη να θέσει την ανήλικη ανιψιά της στη φυλακή. Ενώνει τις δυνάμεις της με την πανικοβλημένη Λίνα, προετοιμάζοντας τη για τη φυγή. Οι φίλοι τους, Χρύσα, Νίκος και Ειρήνη, τρέχουν για να τη βοηθήσουν, αφήνοντας τα κινητά τους πίσω. Στο αεροδρόμιο, ο Δημήτρης παλεύει να εμποδίσει τη φυγή της Λίνας, προκαλώντας καυγά με την Άννα.

Στη συνέχεια, η Άννα παραμένει στο γραφείο, όπου η υπόθεση της Λίνας καταλήγει σε δικαστήριο. Η Λίνα και οι υπόλοιποι αθωώνονται, και η Άννα επισκέπτεται το γραφείο του Δημήτρη. Του ζητά να ολοκληρώσουν το διαζύγιο, και αυτός υπογράφει την αίτηση. Η σχέση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί όπως πριν. Μερικές ημέρες αργότερα, η Άννα πηγαίνει να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να την σταματήσει, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να σταματήσει τον πόνο  του, αλλά η Άννα φεύγει, πιστεύοντας πως οι δικοί της φέρουν ευθύνη για την καταστροφή της ευτυχίας της.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ