Παγιδευμένοι – Η Αγγελική εξωργισμένη τελειώνει την σχέση τους

Παγιδευμένοι – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται έντονες συγκινήσεις, καθώς η ζωή των χαρακτήρων βρίσκεται στο επίκεντρο του χάους. Η Αγγελική ανακοινώνει αποφασιστικά τον χωρισμό της με τον Σταύρο, αναδεικνύοντας έναν λόγο βαθιά σοβαρό. Ο Αλέκος Χατζής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του, επιμένει στις προσπάθειές του να καταστρέψει τις ζωές του Δημήτρη, της Άννας, του Ανδρέα και του Σταύρου.

Παγιδευμένοι – Η Αγγελική εξωργισμένη τελειώνει την σχέση τους

Ειδικότερα, επικεντρώνεται στον Σταύρο, αποκαλύπτοντας τον κρυφό έρωτά του με την εισαγγελέα Ρούσσου. Με διαβούλευση στον Τύπο, προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στο ζευγάρι, που προσπαθεί απεγνωσμένα να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο Σταύρος και η Αγγελική απομακρύνονται, προσπαθώντας να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους.

Στον πυρήνα της άγριας διαμάχης, ο αρχιεισαγγελέας προτείνει έναν αναπάντεχο λύτρωσης σχεδιασμό: ένα ψεύτικο γάμο. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζει να αποφύγει την κατάθεση για την παράνομη έρευνα της δικηγόρου στο σπίτι του καθηγητή της Μυρτώς. Η πρόταση, όμως, εκτοξεύει τα συναισθήματα της Αγγελικής, που αρνείται αναίσθητα την ιδέα.

Η Αγγελική, αφού αντιλαμβάνεται την “βρόμικη” πρόταση του Σταύρου, αποφασίζει να τον αποφύγει συστηματικά. Ο Σταύρος, απεγνωσμένος, προσπαθεί να αποκαταστήσει την επικοινωνία, αλλά η Αγγελική, αδιάλλακτη, έχει ήδη αποφασίσει να τον εγκαταλείψει. Αυτή η απροσδόκητη ρήξη επηρεάζει αρνητικά και τους δύο, αναγκάζοντάς τους να συνεχίσουν να εργάζονται και να ζουν χώρια, παρά τον αγαπημένο δεσμό που ακόμα νιώθουν.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι