Παγιδευμένοι – Εξοργίζεται από τον Σταύρο ο δολοφόνος

Παγιδευμένοι – Η Αννα βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τον εαυτό της για να βρει τον δολοφόνο του πηγαδιού, Κατευθύνεται στο υπηρεσιακό ασανσέρ, όπως της ζήτησε η φωνή, προκειμένου να κατέβει στο υπόγειο. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας παρακολουθούν όλους τους χώρους απ’ όπου πρέπει να περάσει η Άννα από τις κάμερες.

Παγιδευμένοι – Εξοργίζεται από τον Σταύρο ο δολοφόνος

Όταν η πόρτα του κεντρικού ασανσέρ ανοίγει… εκείνη δεν είναι μέσα. «Πού είναι», φωνάζει ο Ανδρέας. «Της είχε εξηγήσει», ωρύεται ο Σταύρος. Ο Δημήτρης βγαίνει τρέχοντας από το βαν να την προλάβει και βλέπει ένα drone. Τηλεφωνεί ταυτόχρονα στον πατέρα του. «Είσαι στο νοσοκομείο;», τον ρωτάει. Ο Σπύρος απαντάει πως ναι αφού βρίσκεται εκεί με το αφεντικό που του προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας.

Ο Δημήτρης του λέει να πάει να δει τον Ορέστη, το παιδί που σώθηκε στο πηγάδι, ο Σπύρος τρέχει αλλά… δεν είναι εκεί. Το έχουν απαγάγει. την ίδια ώρα η Αννα κατευθύνεται στο ασανσέρ. Ο Δημήτρης τη βρίσκει και τη σταματάει. «Πρέπει να είμαι μόνη μου αν είναι να δω ποιος είναι», του φωνάζει. «Δεν θα πας πουθενά», της απαντάει έντονα εκείνος, «θα πάω», επιμένει η Άννα, Τσακώνονται.

Εκείνη την ώρα φτάνουν ο Σταύρος και ο Ανδρέας. «Είναι παιχνίδι. Αντιπερισπασμός για να κλέψει το παιδί», της εξηγεί ο άντρας της. Εκείνη την ώρα το ασανσέρ που είναι παγιδευμένο, αρχίζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να κατεβαίνει τους ορόφους και στο τέλος να διαλύεται από τη σύγκρουση. Αν η κοπέλα είχε μπει θα είχε σκοτωθεί. Η πληροφορία Ταυτόχρονα η είδηση ότι έχουν απαγάγει τον Ορέστη από το νοσοκομείο έχει κινητοποιήσει την αστυνομία.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler οι παγιδευμένοιspoiler παγιδευμένοιοι παγιδευμενοιοι παγιδευμενοι αντ1παγιδευμένιΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι spoilerΠαγιδευμένοι trailerΠαγιδευμένοι αντ1Παγιδευμενοι σειραΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τρέιλερσειρά παγιδευμένοιτρειλερ οι παγιδευμένοιτρειλερ παγιδευμενοι