Παγιδευμένοι εξελίξεις – Τσακίζει κόκαλα η τελευταία σκηνή

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Η Άννα, ελεύθερη πια ζει απομονωμένη και δεν θέλει να δει κανέναν. Ο Ανδρέας πάει να την πάρει, όμως ξεμακραίνουν, «Πού πάμε; Δεν πάμε για το σκυλάκι;», τον ρωτάει, πέρασα και τον πήρα», της απαντάει και της δείχνει το κουτάβι στο πίσω κάθισμα. «Τότε». «Θα πάμε στο ξενοδοχείο που σχεδίαζες να πας διακοπές με τον Δημήτρη», της λέει.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Τσακίζει κόκαλα η τελευταία σκηνή

«Γύρνα πίσω», του φωνάζει. «Όχι, θα πας για εκείνον και για μένα». είναι τα λόγια του. Η κοπέλα ανεβαίνει στο δωμάτιο και πέφτει για ύπνο. Βλέπει τον Δημήτρη να την ξυπνάει. «Σήκω. Κοιμάσαι ακόμα;», της λέει. «Δεν είσαι αληθινός. Είναι όνειρο». λέει εκείνη συνέχεια και από την αγωνία της όντως ξυπνάει. Αργότερα κρατάει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Όταν φεύγει από το δωμάτιο το αφήνει πάνω στο τραπεζάκι. Είναι θετικό. Πάει μια βόλτα και βλέπει κάποιον να φοράει ένα γκρι φούτερ σαν αυτό του άντρα της. Τον χάνει από τα μάτια της και αρχίζει να τον ψάχνει.

Όταν τον ξαναβρίσκει, του χτυπάει την πλάτη και του λέει: «Αυτό είναι δικό μου». Εκείνος κατεβάζει την κουκούλα, γυρίζει και τότε η Αννα παθαίνει το σοκ της ζωής της. «Είναι όνειρο. Είναι όνειρο», αρχίζει να λέει στον εαυτό της. Εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά. «Εγώ είμαι, αγάπη μου!». «Είσαι αλήθεια εσύ;», τον ρωτάει. Και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κλαίγοντας.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ