Παγιδευμένοι εξελίξεις – Στοιχείο φωτιά αθωώνει τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Ο Ιάσωνας επιχειρεί να απαλλαγεί από τις ενδείξεις που τον ενοχοποιούν, αφού ο πατέρας του υποψιάζεται γι’ αυτόν. Αποφασίζει να ξεφορτωθεί ακόμη και τη μηχανή που αγόρασε, με σκοπό να πλαστογραφήσει την υπογραφή του Δημήτρη και να δημιουργήσει ψευδείς αποδείξεις κατά του Δημήτρη, κατηγορώντας τον για δωροδοκία. Ωστόσο, η απόδειξη αγοράς τελικά φτάνει στα χέρια του Χατζή.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Στοιχείο φωτιά αθωώνει τον Δημήτρη

Παράλληλα, τα αποτελέσματα των ερευνών φθάνουν στον Ανδρέα. Αποκαλύπτεται ότι τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο αρχαίο κειμήλιο στο σπίτι του Δημήτρη ανήκουν στον αδελφό του Άκη. Τα νέα φτάνουν στα αυτιά του Θοδωρή και των παιδιών, προκαλώντας πανικό, καθώς συνειδητοποιούν ότι η Λίνα είναι σε κίνδυνο. “Εγώ σας έμπλεξα σε αυτήν την κατάσταση, είναι δική μου ευθύνη να σας βοηθήσω να ξεμπλέξετε”, δηλώνει ο Θοδωρής, εφαρμόζοντας ένα σχέδιο για να ανακαλύψουν τη θέση της Λίνας.

Η Λίνα χρησιμοποιείται ως δόλωμα, καθώς καταφέρνουν να προσελκύσουν τον αδελφό του Άκη. Παράλληλα, η Δανάη ανακαλύπτει στο κινητό του τα βίντεο που εκθέτουν τον Ιάσωνα και αποδεικνύουν την αθωότητα του Δημήτρη. Ο Θοδωρής στέλνει τα κορίτσια στο δικαστήριο, αφού έχει φτάσει η μέρα της δίκης του αδελφού του, για να δώσουν τα βίντεο στην Άννα κι εκείνος τηλεφωνεί στον Ανδρέα, του εξηγεί τι έχει συμβεί και του ζητά να πάει εκεί.

Μόλις φτάνει όμως, βρίσκει τον Θοδωρή αναίσθητο, ενώ ο αδελφός του Άκη το έχει σκάσει. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης αθωώνεται πανηγυρικά, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου δίνει εντολή να συλλάβουν τον Ιάσωνα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ