Παγιδευμένοι εξελίξεις – Η Αγγελική σε σοκ – Βρίσκει το πτώμα

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Η Αγγελική ανακαλύπτει το άψυχο σώμα του Σταύρου, θαμμένο, και βυθίζεται στη θλίψη, ολοκληρώνοντας την αναζήτησή της με τραγικό τρόπο. Ο Δημήτρης, σοκαρισμένος από τις απειλές του Ιγκόρ, αισθάνεται αδύναμος για πρώτη φορά στη ζωή του.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Η Αγγελική σε σοκ – Βρίσκει το πτώμα

Η Άννα και ο Ανδρέας τον στηρίζουν, παραμένοντας δίπλα του. Η ανησυχία τους για τον Σταύρο επιβεβαιώνει τις απειλές, ενώ η Αγγελική αντιμετωπίζει τη σκληρή αλήθεια, βρίσκοντας το πτώμα του αγαπημένου της και βυθίζοντας στον πόνο και τη θλίψη. Ο Δημήτρης, μετά τη διάδοση της είδησης της δολοφονίας, συγκεντρώνει όλους γύρω του σε μία ύστατη προσπάθεια προστασίας από τους αδίστακτους εκτελεστές που τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Ταυτόχρονα, η Αγγελική και ο Ανδρέας αντιμετωπίζουν πρόσωπο με τον ένοχο, εκείνον που φέρεται ως υπεύθυνος για τη δολοφονία του Σταύρου.

Η απειλή είναι πλέον ρεαλιστική και η ανάγκη για προστασία είναι επιτακτική. Οι οικογένειες των δύο θυμάτων βρίσκονται σε κίνδυνο, και ο Δημήτρης δεν διστάζει να κινηθεί για την προστασία τους. Με τη συμπαράσταση της Άννας και του Ανδρέα, προετοιμάζεται για μια μάχη που είναι πλέον αναπόφευκτη. Η απόγνωση και ο πόνος δεν μπορούν να τους κατακτήσουν, καθώς η αποφασιστικότητά τους είναι ανίκητη. Απέναντι στον κίνδυνο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την απειλή και να διασφαλίσουν την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ