Παγιδευμένοι εξελίξεις – Είναι επικίνδυνος – Μείνε μακριά

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Δημήτρης επιστρέφει στην Εισαγγελία και συναντά την Αγγελική, η οποία είναι έξαλλη με τον Σταύρο, τον οποίο δεν μπορεί να βρει πουθενά. «Ελπίζω να έχει μια καλή δικαιολογία», του λέει εκνευρισμένη.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Είναι επικίνδυνος – Μείνε μακριά

Παράλληλα, ο Ιάσωνας προτείνει στην Άννα να γευματίσουν μαζί κι εκείνη δέχεται. Καθώς συζητούν, της μιλά για τα παιδικά του χρόνια και της αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είχε αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, το οποίο, όμως, το πήρε ο πατέρας τους και εξαφανίστηκαν. Την ίδια στιγμή, η Υβόννη, καθώς καθαρίζει το δωμάτιό του, βρίσκει ένα φωτογραφικό άλμπουμ και μπαίνει στον πειρασμό να το ανοίξει. Έκπληκτη βλέπει πολύ λες φωτογραφίες με τον Ιάσωνα, τη μητέρα του κι ένα ακόμη αγόρι.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης τηλεφωνεί στην Άννα, εκείνη του αναφέρει πού βρίσκεται και, λίγο αργότερα, εκνευρισμένος, πηγαίνει και την παίρνει από το εστιατόριο, «Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι φυσιολογικός, είναι επικίνδυνος», της φωνάζει και για μία ακόμη φορά την παρακαλεί να μείνει μακριά από οποιοδήποτε πρόσωπο έχει να κάνει με τον Αλέκο Χατζή. Ίσως ο Ιάσωνας να μην είναι τελικά αυτό που δείχνει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ