Παγιδευμένοι εξελίξεις – Αυτός έστησε την πλεκτάνη στον Δημήτρη

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με μια σοκαριστική αποκάλυψη. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το σχέδιο εξόντωσής του είναι ο πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Αντώνης Καρέλλης.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Αυτός έστησε την πλεκτάνη στον Δημήτρη

Ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι. Η Υβόννη τον βλέπει και την πιάνει πανικός. «Ξέρεις ότι έχω χάσει το γιο μου. Βοήθησα να σε αποδεχτεί ο Αλέκος, γιατί πίστευα ότι είσαι μια ελπίδα και για εκείνον και για μένα. Εσύ, όμως, πλήγωσες ανθρώπους που αγαπώ πολύ και τους θεωρώ οικογένειά μου», του λέει. «Το έκανα για να προστατέψω την οικογένειά μας, αλλά ο Αλέκος είναι πολύ κακός. Μη φοβάσαι, θα σε προστατέψω από εκείνον», της απαντά εκείνος. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, η Άννα και η Αγγελική προχωρούν το φιλόδοξο σχέδιό τους και σύντομα καταφέρνουν να εξαρθρώσουν τη σπείρα των αρχαιοκαπήλων.

Ένα καινούργιο εύρημα, όμως, δημιουργεί προβληματισμό. Ο άνθρωπος που πλαστογράφησε την υπογραφή του Δημήτρη δεν ήταν ο Ιάσονας, αλλά κάποιος μέσα από την Εισαγγελία. Το μυαλό εκείνου πηγαίνει στο νέο εισαγγελέα. Κάνει, όμως, το λάθος να μοιραστεί τις σκέψεις του με τον Αντώνη Καρέλλη, ενώ, παράλληλα, του αποκαλύπτει και τα πάντα για το σχέδιο που έχουν στήσει. Ένα τηλεφώνημα που λαμβάνει λίγο αργότερα τον παγώνει. Ο Καρέλλης είναι ο εγκέφαλος αυτής της υπόθεσης, που στόχο είχε την καταστροφή του, ο οποίος μάλιστα δρούσε κατ’ εντολή του Πάνου Βερβερίδη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΠαγιδευμένοιΠαγιδευμένοι αντ1παγιδευμένοι αυριοΠαγιδευμένοι εξελίξειςΠαγιδευμένοι επεισόδιαΠαγιδευμένοι επόμενα επεισόδιαπαγιδευμένοι περιλήψειςΠαγιδευμένοι σημεραπαγιδευμένοι τι θα δούμεπαγιδευμένοι τρέιλερ